EXXEN Leyla ile Mecnun 10. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 10. bölüm full ve tek parça izle
Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam edilen Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kireçburnu'nda geçen hikayenin nasıl devam edeceği merak konusu ve şimdiden herkes sabırsız. EXXEN'de yayınlanan bölümlerine bir yenisinin daha da ekleneceği hikaye cumadan itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Seyirciler de araştırma dizinin yeni bölümünü izlemek amacında. EXXEN Leyla ile Mecnun 10. bölüm full ve tek parça izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Her hafta cuma günlerinde seyircleriyle buluşan yapımda hikayenin geçen bölümünde yaşanılanlar herkesi ekranlara kilitlemişti. Geceden itibaren yayına girecek yeni bölümde Mecnun, Berk ile evlenecek olan Leyla'yı kurtarabilmek adına her şeyi yapacaktır. Peki yeni bölümde neler olacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 10. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Leyla ile Mecnun 9. bölümde neler oldu?

Mecnun, kötülüğü ve iyiliği aynı anda dünyada olan Leyla'dan doğru olanını bulur. Elinden tutarak evden çıkarır. Bu sırada el ele tutuşmaları romantik anları da beraberinde getirir. Bu yol çok meşakkatlidir. Ancak diğer yandan Leyla, Berk ile girdiği yolda nikah masasına oturmak üzeredir. Mecnun sevdiği kadını yanına alabilmek için nikahın olmasını engellemek için her şeyi yapar.


LEYLA İLE MECNUN 10. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


600


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.