Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir? Karısı Aylin Tiren akrabası Sezer Aksu'ya kaçtı

Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir? Karısı Aylin Tiren akrabası Sezer Aksu'ya kaçtı
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da sezon öncesindeki son günde izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları bugün de işlemeye devam eden başarılı sunucunun ilk konuğu Mustafa Tiren oldu. Eşi Aylin Tiren'den ayrılmak ve boşanmak isteyen Mustafa Bey ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir? Karısı Aylin Tiren kimdir? detaylar haberimizde yer alıyor.

Öğle saatlerini akşam ana haber bültenine bağlayan Esra Erol'da yepyeni bir bölümü ile daha izleyenleriyle buluştu. Yayınlandığı her gün işlendiği dosyaların yanısıra çözdüğü cinayetler, kavuşturduğu aileler ya da ortaya çıkardığı yasak ilişkileri gündeme damga vuran programda bugünün ilk konuğu Mustafa Tiren oldu. Mustafa Bey, eşi ile yüz yüze gelmek ve boşanmak amacında. Peki, Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir? Karısı Aylin Tiren kimdir? detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir?

Bugün Esra Erol'da programına katılarak milyonların karşısına çıkan Mustafa Tiren, uzun süredir evli olduğu Aylin Hanım'ın Sezer Aksu'ya kaçmasının ardından ekranlarda yardım istedi.  Esra Erol'a yaşadıklarını anlatan Tiren, eşinin 3 yıl önce Sezer Aksu ile bir araca bindiğini söyledi. 2 çocuk sahibi. İstanbul'da yaşıyor.


ATV Esra Erol'da Mustafa Tiren kimdir? Karısı Aylin Tiren akrabası Sezer Aksu'ya kaçtı

Aylin Tiren ve Sezer Aksu kimdir?

Esra Erol'da programında adları geçen iki isim hakkındaki bilgiler merka konusu. Aylin Tiren 2 çocuk sahibi olduğu Mustafa Tiren'in haricinde Sezer Aksu'dan da çocuk yaptı. Mustafa Bey'in iddialarına göre Sezer Aksu da 2 çocuk sahibi. Biri üvey olmak üzere toplam 5 çocuk mağdur durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.