Esra Erol'da Büşra ve Bayram kimdir? 400 bin liralık altınları zorla alındı

Esra Erol'da Büşra ve Bayram kimdir? 400 bin liralık altınları zorla alındı
ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Esra Erol'da haftanın ikinci günü de birçok önemli olayla gündeme damga vurmayı başardı. Türkiye'nin konuştuğu dosyalara bir yenisi daha eklendi. Bugünün ilk konuğu Büşra ve Bayram Uşid çifti oldu. Peki, Esra Erol'da Büşra ve Bayram kimdir? 400 bin liralık altınları zorla alınan çift neler yaşadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün başladığı yeni sezonu ile yeniden seyircileriyle buluşan Esra Erol'da haftanın ikinci günüyle ATV ekranlarındaki yerini aldı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi işlemeye başladığı programda yine adından söz ettirmeyi başardı. Ele aldığı konularla günün en çok izlenenleri arasında bulunan programın bugünkü ilk konuğu Büşra ve Bayram oldu.  Peki, Esra Erol'da Büşra ve Bayram kimdir? 400 bin liralık altınları zorla alınan çift neler yaşadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Büşra ve Bayram kimdir?

Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu programa dün son konuk olarak katılan Bayramve Büşra Uşid çifti evlenerek yeni bir hayat kurmak istedi. Ancak altınları baba ve annesi (kayınpeder ve kayınvalidesi) tarafından zorla alındı. Ardından da Bayram'ın dedesine verildi. Dedesi de kuyumcuya teslim etti. Ancak kuyumcunun iddiası olarak dedesinin bir hafta sonra alındığı öne sürüldü. Bunun üzerine de çift canlı yayında Esra Erol'dan yardım istedi. 


Esra Erol'da Büşra ve Bayram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.