Esra Erol'da Büşra eşi Bayram'ın annesi ve babası ile stüdyoda yüzleşecek

Esra Erol'da Büşra eşi Bayram'ın annesi ve babası ile stüdyoda yüzleşecek
ATV'nin en uzun soluklu programlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden önemli dosyaları işlemeyi sürdüren ve üç günlük kısa bir sürede dahi gündeme damga vurmayı başaran Esra Erol ve ekibi yine adından söz ettirdi. Günün konuklarından biri de Büşra ve Bayram çifti oldu ve iki gündür işlenen dosyaya devam edildi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da ... kimdir? sorusu günün cevabı en çok araştırılan konularından biri haline geldi. Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle seyircilerinin karşısına çıkıp halkın umudu olan Esra Erol'da birçok faili meçhul cinayeti, soru işareti bulunan olayları, kayıpları ve aldatmaları işlemeyi sürdüren başarılı sunucu Esra Erol, ekipteki muhabir arkadaşları ve kamera arkasındaki yapım kadrosuyla birlikte yine olayları çözüme kavuşturma çalışacak. Günün konuklarından biri de Büşra ve Bayram çifti oldu ve iki gündür işlenen dosyaya devam edildi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Canlı yayında yüzleştiler

Dün yayınlanan programda Esra Erol'un yanında annesi ve babasına ateş püsküren Bayram Bey, çocuğunu da bu sebeple göstermediğini anlattı. Büşra ise hiçbir duygusunun olmadığını ifade edip herhangi bir değişiklik yaşamadığını dile getirdi. Esra Erol'un Utuş çiftini anons ettikten sonra Ayşe Hanım ve Mehmet Bey stüdyoya geldi. Ayşe Hanım gözyaşı döktü. Bu anlar Bayram'ı da duygulandırdı. 


bayram büşra esra erol'da


 

Kavga etmeyi biliyorsanız...

Programın sunucusu Esra Erol, yaşanan suskunluğu bozarak; 'Kavga etmeyi biliyorsanız göz göze bakmayı da bileceksiniz' diyerek herkesin konuşmasını istedi. Mehmet Bey; "Ben şimdi buradakiler de dahil olmak üzere herkese söylüyorum. Takılan altınları götürdüler." ifadelerini götürdüler. Altınların sayısı üzerine tartışma çıktı. Mehmet Bey daha sonra hastalık raporu çıkardı. Gergin ortamı yatıştırmak yine Esra Erol'a kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.