En Hamarat Benim Şükran Şen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Eylül Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Şükran Şen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Eylül Çarşamba puanları
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyip puanlarını almaya devam ettiği zorlu maratonda bugün yine kıyasıya bir yarışın içerisine girilecek. Şükran Şen kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek için kolları sıvayacak. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Şükran Şen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Eylül 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor

Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli yarışmacıların katılımıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de üçüncü haftanın ortasına gelindi. Sevgi Altıoğlu'nun ilk gün temziliği ve yemekleri ile başayan haftada dün de Sibel Doğan tartışmalar içerisinde başladığı gününü sona erdirdi. Bugün de sıra Şükran Şen'e geldi. Hafta başından bu yana büyük bir kitle tarafından hakkındaki bilgile araştırılan 46 yaşındaki yarışmacının performansının ardından elde edeceği puanlar da merakla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Şükran Şen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Eylül 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Şükran Şen menüsü

Programın 13. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Sevgi'nin performansı merak konusu oldu. Eski eşine 1.1 milyon lira kaptıran Şükran Şen'in yaşadıkları herkesi şaşırttı. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacı hakkında sosyal medyada binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Şükran

En Hamarat Benim Şükran

En Hamarat Benim Şükran

En Hamarat Benim Şükran


 


En Hamarat Benim Şükran kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Şükran'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.