En Hamarat Benim Şükran Erol kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Şükran Erol kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü rekabette yaşanacak zorlu anlar herkesi televizyon başına kilitlenecek. Bugünün yarışmacısı ise Şükran Erol olarak açıklandı. En Hamarat Benim Şükran Erol kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu marataonda bugün yarışacak isim de Şükran Erol olarak açıklandı. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak deneyimli yarışmacının hazırlayacağı yemekler ve alacağı puanlar da merak konusu. En Hamarat Benim Şükran Erol kaç puan aldı? 8 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Şükran'ın menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Erol, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.


şükran erol en hamarat benim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.