En Hamarat Benim Sevilay kimdir? Sevilay İncedere kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sevilay kimdir? Sevilay İncedere kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftanın dördüncü günü başladı. Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan programın bugünkü yarışmacısı ise Sevilay İncedere oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da sürüyor. Peki, En Hamarat Benim Sevilay kimdir? Sevilay İncedere kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Becerilerine güvenen beş yarışmacının performanslarını milyonlara kanıtlamak üzere yarıştığı En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli isimler arasında 15 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayacak Sevilay İncedere evine ödülle dönmek istiyor. Tecrübesinin avantajını kullanarak rakiplerine üstünlük kurmak amacında olan İncedere hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Sevilay İncedere kimdir? Sevilay İncedere kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sevilay kimdir?

Yarışmanın 14'üncü haftasının dördüncü gününde 69. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Sevilay İncedere 43 yaşında. Aslen Karslı. Temizlik görevlisi. 29 yıllık evli ve 3 erkek çocuğu annesi. Elinin lezzetine güveniyor. Çok fazla zorluğun üstesinden geldiğini ve hamarat olduğunu dile getirdi.

En Hamarat Benim Sevilay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.