En Hamarat Benim Sevgi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Sevgi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla bu sezon ekranlardaki yerini alan ve şimdiden binlerce kişi tarafından sevilen yarışma En Hamarat Benim yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadın yarışmacının hünerlerini sergileyeceği hafta yine kıran kırana geçecek. İlk gün Sevgi hünerlerini gösterecek. Kendisi hakkındaki araştırmalar da sıklaştı. Peki, En Hamarat Benim Sevgi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında başlayan ve öğle saatlerine renk katan En Hamarat Benim'de bugün üçüncü haftanın ilk günü televizyondaki yerini alıyor. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği ve her anını izleyebilmek adına çaba gösterdiği yarışmada birbirinden iddialı beş kadın yarışmacı marifetlerini yemek ve temizlik konusunda sergileyerek 15 bin liranın sahibi olabilmek adına gayret gösterecek. Haftanın açılışını ise Sevgi yapacak. Fragamanda söyledikleri ile şimdiden olay haline gelen deneyimli yarışmacının kim olduğuna dair binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Sevgi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Sevgi kimdir?

Bugün rakiplerini ağılayacak ve Kadir Ezildi ile birlikte performansını sergileyecek olan Sevgi Hanım daha program başlamadan izleyicilerin hedefine oturdu. Fragmandaki sözleriyle çok konuşuldu. Sevgi ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır...

  • Simetri takıntısı var
  • Hayatındaki her şey düzenli olmalı
  • Dışarıdan gelen kimse halılarına ayakları ile basamaz
  • Mutfağına girenler bonesiz giremiyor
  • Psikiyatriden temizlik hastalığı teşhisi konduğunu açıkladı
  • Instagram hesabı bilinmemektedir.

En Hamarat Benim Sevgi

En Hamarat Benim Sevgi


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.