En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlandığı günlerde izleyicileri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in yeni bölümü bugün de televizyon başına kilitleyecek. Her anı hamaratlık isteyen programda yarışacak yeni isim Sevgi Karakoyun oldu. Peki, En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Her anı büyük çekişmeye sahne olan ve yarışmacılarıyla izleyenleri eğlendiren programın yeni bölümü de ilgiyle seyredilecek. Pazartesi günü başlayan haftanın ilk gününde Birsen Güvenç yarışmış, ikinci gün Mükerreme Böcek puanlarını almış ve dün de Duygu Doğdaş performansını sergilemişti. Bugün de sıra Sevgi Karakoyun'da. Kendisi hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.



En Hamarat Benim Sevgi kimdir?

Bugün yayınlanacak yeni bölümün yarışmacısı olarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Sevgi Karakoyun 40 yaşında. Bilgisayar operatörü. Adıyamanlı. 2 çocuk annesi. Hamarat, hızlı olduğunu ve elinden her işin geldiğini söyledi. Üsküdar'ın en temiz camlarına sahip olduğunu öne sürerek iddialı bir giriş yaptı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


En Hamarat Benim Sevgi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.