En Hamarat Benim Sevgi kaç puan aldı? 30 Ağustos Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Sevgi kaç puan aldı? 30 Ağustos Pazartesi puanları
Türkiye'nin en yeni yarışması En Hamarat Benim'de bugün üçüncü hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadın yarışmacının bugünden itibaren verecekleri 15 bin lira mücadelesinde sahneye çıkan ilk isim Sevgi olacak. Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen güzel yarışmacının performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Sevgi kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Duygu Arslan'ın birinciliği ile sona eren En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha bugün televizyondaki yerini alıyor. Temizlik ve yemek konularında yeteneklerini göstermek isteyen beş kadın yarışmacı alacakları puanlarla birlikte 15 bin lirayı evlerine götürmenin hayalini kuruyor. Haftanın ilk yarışmacısı ise Sevgi olarak açıklandı. Güzel yarışmacı kendisi için verilen sürede hünerlerini ortaya koyarak hem rakiplerinden tam puan almak hem Kadir Ezildi'ye kendini beğendirmek hem de izleyicilerden geçer not elde etmek amacında. Kıran kırana bir mücadelenin ilk gününe damga vurmak ve rakiplerine gözdağı vermeyi planlayan Sevgi'nin performansı cumadan bu yana merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Sevgi kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sevgi'nin menüsü

Programın 11. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Sevgi'nin performansı merak konusu oldu. Güzelliği ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı aynı zamanda simetri takıntılı. Evindeki halılara ayakla bastırmayan, mutfağa girenlere bone  taktıran Sevgi hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Sevgi


En Hamarat Benim Sevgi
 

En Hamarat Benim Sevgi kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sevgi'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.