En Hamarat Benim Sevda Çamur kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sevda Çamur kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Yarın gerçekleşecek hafta finali öncesinde heyecanın tavan yaptığı programda bugün Sevda Çamur yarışacak. Ardından da puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Sevda Çamur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın dördüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin dördüncü bölümünde Derya Çetin yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Sevda kimdir? Sevda Çamur kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Sevda kimdir?

Programın 12'inci haftasındaki üçüncü günde 59'uncu bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Sevda Çamur 42 yaşında. Aslen Tokatlı. 16 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Ev hanımı. Yemeklerine güveniyor. Kayınvalidesi daha önce beğenmiyormuş ancak şu an beğeniyormuş. Tüm Türkiye'nin birinci olacağını duymasını istediğini söyledi.

En Hamarat Benim Sevda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.