En Hamarat Benim Özlem kimdir? Özlem Bilginer kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Özlem kimdir? Özlem Bilginer kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu maratonun yeni yarışmacısı Özlem Bilginer olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Özlem kimdir? Özlem Bilginer kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizliğine ve mutfaktaki becerilerine güvenen beş yarışmacının performanslarını milyonlara kanıtlamak üzere yarıştığı En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli isimler arasında 15 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayacak Özlem Bilginer evine ödülle dönmek istiyor. Madalyayı önce kendi boynuna sonra da annesinin boynuna asmak isteyen Bilginer hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Özlem kimdir? Özlem Bilginer kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Özlem kimdir?

Yarışmanın 14'üncü haftasının ikinci gününde 67. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Özlem Bilginer 30 yaşında. Aslen Ordulu. Raadyo programcısı. Evli ve 2 çocuk annesi. Yarışmaya annesinin ablasıyla kendisini kıyaslaması sebebiyle katıldığını söyledi.


en hamarat benim özlem bilginer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.