En Hamarat Benim Nimet kimdir? Nimet Yazıcı kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Nimet kimdir? Nimet Yazıcı kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin hijyen ve lezzet dolu yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Bugün ekranlara gelecek 23'üncü haftanın ilk gününde Nimet Yazıcı yarışacak ve birincilik mücadelesi verecek. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Nimet kimdir? Nimet Yazıcı kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de nefes kesen maraton sürüyor. Başarılı olabilmek adına yarışan beş yarışmacının performansını serglediği zorlu rekbaette alınacak her puan büyük önem taşıyor. Yeni haftanın ilk gününde Nimet Yazıcı yemek ve temizlik konusunda hünerlerini ortaya koyacak. Haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek adına hızlı ve dikkatli olmak zorunda. Peki, En Hamarat Benim Nimet Yazıcı kimdir? Kaç puan aldı? 17 Ocak Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Nimet Yazıcı kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 111. bölümde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Nimet Yazıcı, dip bucak temizliğinde yaptığı dokunuşlar ve atlamadığı detaylarla Kadir Ezildi'den tam not almayı başardı. Ancak rakipleri yemeklerinden ne derece memnun kalacak onu gün sonunda göreceğiz. Kendisi Samsunlu. 15 bin lira için de iddialı.


En Hamarat Benim Nimet Yazıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.