En Hamarat Benim Hülya kimdir? Hülya Bozkurt kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Hülya kimdir? Hülya Bozkurt kaç yaşında ve nereli
Temizliğine ve yemek konusundaki marifetlerine güvenen beş yarışmacının performansını sergilediği En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat isimler arasında bugün kendini milyonlara ispat etmek adına kolları sıvayacak yarışmacı Hülya Bozkurt oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Hülya kimdir? Hülya Bozkurt kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Becerilerine güvenen beş yarışmacının performanslarını milyonlara kanıtlamak üzere yarıştığı En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli isimler arasında 15 bin lirayı kazanabilmek adına kolları sıvayacak Hülya Bozkurt evine ödülle dönmek istiyor. Tecrübesinin avantajını kullanarak rakiplerine üstünlük kurmak amacında olan Bozkurt hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Hülya Bozkurt kimdir? Hülya Bozkurt kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Hülya kimdir?

Yarışmanın 14'üncü haftasının üçüncü gününde 68. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Hülya Bozkurt 49 yaşında. 32 yaşında. Aslen Kahramanmaraş Elibstanlı. 4 erkek çocğu annesi. Aşçılık yapıyor. 


hülya bozkurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.