En Hamarat Benim Göleser Dokuda kaç puan aldı? 24 Ağustos Salı puanları

En Hamarat Benim Göleser Dokuda kaç puan aldı? 24 Ağustos Salı puanları
Türkiye'nin en hamarat kadını olabilmek adına beş gün boyunca mücadele veren beş yarışmacının FOX TV'deki macerası sürüyor. Birbirinden iddialı isimlerin temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini ortaya koyacağı yeni bir günle daha karşınızdayız. Vildan Koç'un yarıştığı bölümün ardından bu kez sıra Göleser Hanım'a geldi. Kendisinin performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Göleser Dokuda kaç puan aldı? En Hamarat Benim 24 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta başladığı yayın hayatıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de bugün ikinci böşüm heyecanı yaşanıyor. Kolları sıvayarak temizlik ve yemek konusunda birbirlerine karşı üstünlük kurabilmek adına çaba gösterecek beş kadının rekabeti için izleyiciler de televizyon başına geçerek yaşanan her şeye tanıklık etmek istiyor. Haftanın ikinci yarışmacısı ise Göleser Koç olarak açıklandı. Dün yarışan Vildan Koç'un ardından bugün hünerlerini sergileyecek deneyimli isim herkesi heyecanlandırdı. Bugün yayınlanacak 7. bölümde milyonları etkilemek isteyen tecrübeli yarışmacının performansı sonrasında alacağı puanlar haftanın şekillenmesi için önemli. Peki, En Hamarat Benim Göleser Dokuda kaç puan aldı? En Hamarat Benim 24 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Göleser'in menüsü

Programın 67. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Göleser'in performansı merak konusu oldu. Künefesi ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


göleser dokuda


 

En Hamarat Benim Göleser kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Göleser'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.