En Hamarat Benim Emin Çetin kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Emin Çetin kimdir? Hangi yarışmalara katıldı? Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek seyredilen ve haftanın beş günü izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının açıklandığı haftanın ilk gününde Emin Çetin de 15 bin lira mücadelesi verecek. Kendisi ekranlara yabancı bir isim değil ve bu sebeple de hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Emin Çetin kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla seyircilerim karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim yepyeni bir haftasına daha merhaba diyor. Beş yarışmacının performansları ile birincilik adına mücadele verdiği zorlu rekabette herkes 15 bin lirayı kazanabilmek için savaşıyor. Temizliğin ve yemeğin en iyisini yapmak isteyen isimlerden biri de Emin Çetin olarak açıklandı. Kendisi ekranlara yabancı bir isim değil ve bu sebeple de hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Emin Çetin kimdir? Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

En Hamarat Benim Emin kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada yer alacak olan Emin Çetin apartman görevlisi. Kendisi daha önce Yemekteyiz'e katıldı ve ardından da Best Of etabında boy göstermeyi başardı. Ekran tecrübesi bununla da kalmadı. Eşimin Zekası,  Mutfak Bahane gini programlarda da boy gösterdi.


En Hamarat Benim Emin


 

En Hamarat Benim Emin Instagram hesabı

Fenomen yarışmacının sosyal medya hesapları araştırılıyor ve takip edilmek isteniyor. Kendisinin kullandığı bir hesap bulunuyor ama bir süredir aktif değil. @emincettin profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.