En Hamarat Benim Derya Çetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Derya Çetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak 12'inci haftasına devam eden En Hamarat Benim'de üçüncü gün yarışmacısı açıklandı. Buna göre Derya Çetin 3 Kasım 2021 tarihinde önce temizlik ardından da yemekleri ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, En Hamarat Benim Derya Çetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın üçüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin ikinci bölümünde Derya Çetin yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Derya kimdir? Derya Çetin kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Derya kimdir?

Programın 12'inci haftasındaki üçüncü günde 58'inci bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Derya Çetin 40 yaşında. Ev hanımı. 3.5 yıllık evli. Aslen Ankaralı. 2 kız çocuğu annesi. Yarışmada yarışmacılara başarılar dilemedi. Yemekleri ve sunumuyla herkesi etkilediğini söyledi. Ayrıca her yemeği yiyemediğini, midesinin hassas olduğunu ve buna göre tercih yapılmasını istediğini dile getirdi.


En Hamarat Benim Derya çetin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.