En Hamarat Benim Bedirhan kimdir? Bedirhan Gökler kaç puan aldı? 15 Aralık Çarşamba

En Hamarat Benim Bedirhan kimdir? Bedirhan Gökler kaç puan aldı? 15 Aralık Çarşamba
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında yarışarak birincilik mücadelesi verecek olan isim Bedirhan Gökler olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Bedirhan kimdir? Bedirhan Gökler kaç puan aldı? 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde.

Yemek ve temizlik konusunda iddialı isimleri ağırlamayı sürdüren En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının performanslarını sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonun ortasında yarışacak isim de belirlendi. Engin Kurtboğan ve İpek Yavuz'un ardından bugün Bedirhan Gökler yarışacak. Genç yarışmacının bugün ortaya koyacağı formu ve hamaratlığı onu zirveye taşıyabilir. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Bedirhan kimdir? Bedirhan Gökler kaç puan aldı? 15 Aralık Çarşamba puanları haberimizde.


 

En Hamarat Benim Bedirhan Gökler menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Gökler, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler ve alacağı puanlar haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Bedirhan Gökler


 

En Hamarat Benim Bedirhan Gökler kimdir?

Büyük ödülü kazanmak isteyen ve bunun için yarışacak olan Bedirhan Gökler 24 yaşında. Aslen Sivaslı ve bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Kıldan nefret ettiğini ve bu sebeple de 2 senedir saçını 1 numaraya vurdurduğunu söyledi. Ayrıca yemek yaparken yanında kimsenin olmasına tahammülü bulunmadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.