En Hamarat Benim Ayşe Özdemir kimdir? Kaç puan aldı? 23 Aralık Perşembe puanları

En Hamarat Benim Ayşe Özdemir kimdir? Kaç puan aldı? 23 Aralık Perşembe puanları
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla izleyenlerin karşısına çıktığı programda hafta finali öncesindeki son yarışmacı olan Ayşe Özdemir puanlarını alacak. Yemek ve temizlik konusundaki marifetlerini sergileyecek güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da sürüyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşe Özdemir kimdir? Kaç puan aldı? 23 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de nefes kesen maraton sürüyor. Başarılı olabilmek adına yarışan beş yarışmacının performansını serglediği zorlu rekbaette alınacak her puan büyük önem taşıyor. Benazir Hanım'dan sonra temizliği ve ardından yemeği ile mücadeleye girişecek. Ayşe Özdenir rakiplerini geride bırakabilmek adına çaba gösterecek. Peki, En Hamarat Benim Ayşe Özdemir kimdir? Kaç puan aldı? 23 Aralık Perşenve puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Ayşe Özdemir kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 94. bölümde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Ayşe Özdemir 28 yaşında. Ev hanımı. 6 yıllık evli. Kastamonulu. 1.5 yaşında çocuğu var. Çalışmıyor. Yemeğin pişip pişmemesini tırnağını geçirerek anlaması izleyenleri şaşırttı. Detaycı ve rekabetçi yapısıyla birinciliği hedefliyor.

en hamarat benim Ayşe Özdemir

en hamarat benim betül aslantaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.