Emanet 110. bölüm özeti ve fragmanı - 5 Şubat Cuma neler yaşanacak?

Emanet 110. bölüm özeti ve fragmanı - 5 Şubat Cuma neler yaşanacak?
Kanal 7'nin sevilerek izlenen günlük dizisi Emanet'te bir hafta daha sona eriyor. Karamel Yapım imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkan yapımda neler yaşanacağı merak konusu. Yaman ve Seher'in evliliğe her geçen gün yakınlaşmasının yanısıra tehlikeler de onlara doğru gelmektedir. Emanet 110. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın oynadığı Emanet'in 22. haftası da bitiyor. Evlilik hazırlıklarına devam eden Yaman ile Seher'in konakta yaşadığı kıskançlık krizi sonrası Selim bombası da patlamıştır. İkbal ve Zuhal'in acımasız oyunu birbirlerine aşık olan çifti ayıracak mı? sorusu sorulmaya devam ediyor. Elinde ciddi deliller bulunan İkbal'in nereye kadar gidebileceği de bir başka soru işareti ve sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler de çevrimiçi platformlarda artık Seher ile Yaman'ın aşk dolu günlere geri dönmesini görmek istediklerini dile getiriyor. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 110. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 110. bölüm özeti

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. İbo, Kara'yı daha fazla tanımak istediğini Ali ve Kiraz'a söyler. Ali ilk başta karşı çıkar. Sebebi ise ikisinin de üzülmesini istememesidir ancak sonrasında gerçekleri görmesi için İbo'ya imkan tanır. Bir dosyada ikisini birlikte görevlendirir. İbo'nun bu sınavdan nasıl çıkacağı da dizide en çok merak edilen konulardan biri olarak  gündemdeki yerini koruyor. İkbal hazırladığı plana Selim'i de dahil eder. Hem de ret yanıtı almasına rağmen. Nasıl mı? Onun gururunu incitecek, eksik hissedeceği, Seher'e yetemeyeceğini söylediği cümlelerle... Yaman tüm hızı ile devam eden hazırlıkların arasında Ela'ya karşı da ilgi göstermiştir ancak Seher kıskançlık krizine girmiştir. Aralarındaki yeni Selim bombası da her şeyin üzerine tuz biber ekecektir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 110. bölümünde.




gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum