(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 54. bölüm tek parça full HD izle

(CANLI İZLE) Kuruluş Osman 54. bölüm tek parça full HD izle
ATV'nin sevilerek izlenen dönemlik ve tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümü seyircilerinin karşısına çıkıyor. Her hafta reyting mücadelesinde zirveye oynayan yapım bugüne kadar yine sabırsızlıkla bekleniyordu ve yeni bölüm ekranlardaki yerini alacak. Takipçilerinin bir an önce izlemek istediği bu önemli günde dizi heyecanla takip edilecek. Kuruluş Osman 54. bölüm tek parça full HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü de en az diğerleri kadar çok sayıda kişi tarafından izlendi. Koronavirüs sebebiyle son bölümünün yayılandığı saatte evde olan milyonlarca kişi kısıtlama nedeniyle diziye daha da fazla vakit ayırıp seyretme şansı buluyor. Kuruluş Osman 54. bölüm tek parça full HD izle konusu ile ilgili bu haftada da hummalıı bir araştırma söz konusu. Kurukuş Osman 54. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman son bölüm izle alternatifleri aşağıda yer almaktadır. Kuruluş Osman 55. bölümü 24 Mart Çarşamba akşamında ATV ekranlarında.

Kuruluş Osman 54. bölüm özeti

Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder. Kayı Obası'ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt'e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir. Papa'nın ajanlarının sağladığı istihbaratla Söğüt'ün altına kazılmış tünelleri kullanmayı hedefleyen Nikola, Togay'ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedeflemektedir. Konya'da Geyhatu'dan yeni talimatlar alan Togay, uç bölgesine dönerek planını uygulamaya koyar. Nikola'nın planladığı saldırının istihbaratını alan Osman Bey ise Söğüt'ün düşmesine engel olmak için yeni bir strateji belirler. Söğüt'e baskına giden Bizans kuvvetlerinin karşısına dikilen Osman Bey, Nikola'yla kozlarını paylaşmak üzere canını ortaya koyar! Osman Bey, Dündar Bey'in cezasını nası kesecek? Osman Bey'in Papa'nın ajanları ile ilgili kararı ne olacak? Aygül Hatun, babasından nasıl hesap soracak? Savcı Bey, Bayhoca'nın intikamını almak için ne yapacak? Obasını hainlerden temizleyen Osman Bey nasıl bir oyun kuracak? Nikola, Söğüt'e düzenleyeceği saldırıda başarıya ulaşabilecek mi? Hazal Hatun'un akıbeti ne olacak? Malhun Hatun, Osman Bey'le arasını düzeltmek için ne yapacak? Uç bölgesine dönen Togay'ın yeni planı ne?

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


Kuruluş Osman 54. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamna günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 54. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 47. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ismihan çetin


Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.