Can Yoldaşım 68. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 69. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 68. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 69. bölüm fragmanı
Kanal 7'nin başarılı Hint dizisi Can Yoldaşım'da yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yarın yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 68. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 68. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 68. bölüm özeti

Can Yoldaşım 68.bölüm özetinde Mena ATM’den gizlice Suraj’ın parasını çeker. Suraj ise Santoş’u ikna etmek için bir plan yapar. Can Yoldaşım 68.bölüm özetinde bizleri neler bekliyor?

Suraj’ın planı! Suraj gizli sürprizi için hazırlanır. Chaturi ve Chotu ile beraber depoda yapacakları gösteri için kıyafetleri denerler. Ancak kapı aniden kapanınca depoda mahsur kalırlar. Suraj dışarı çıkmak için yol ararken Arun gelir ve onları kurtarır. Suraj babasına yapacakları gösteri için bir rol verir. Arun bu rolü oldukça benimser.

Ekip depoda denemeler yaparken Santoş kilerden malzeme almak için gelir. Suraj ve tüm ekip oldukça heyecanlanır. Santoş onları görürse tüm planları boşa gidecektir. Ekip gizlenirken Santoş kilerden malzemesini alır Ancak Arun’un hapşırması işleri karıştırır. Santoş kıyafetler içinde Arun’u görünce şoke olup bayılır. Hint mitolojisinde yer alan Yamraj karakterinin gerçekten geldiğini zanneder. Santoş bayıldıktan sonra apar topar içeri götürülür. Santoş gördüklerini hayal zanneder.

Sandiya şüphelendi! Santoş olanlara anlam veremezken Sandiya bu durumdan şüphelenir. Chotu yanlışlıkla tüm planı ağzından kaçıracakken Suraj onu engeller ve dükkana yollar. Ertesi gün tüm aile aşağı iner. Santoş gelinlerini kutsar. Hint geleneklerine göre kadınlar eşleri için oruç tutar. Mena ise bugün nasıl gizlice yemek yiyeceğini düşünmeye başlar.

Akşam olduğunda ise tüm aile bu özel gün için düzenlenen şenliklere gider. Şenliklerin yapılacağı alana geldiklerinde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekler. Sunucu herkesin yakından tanıdığı, son dönemde yemek yarışmasıyla ülkemizi tanıtan bir ismi sahneye anons eder. Bu isim tahmin ettiğiniz üzere Suraj’dır. Suraj sahneye çıkarak tiyatro oyununu sahneler. Suraj’ın tiyatro gösterisi! Gösteri Ankur sunar. Bir Hint destanından kısa bir sahne canlandırılır. Arun sahneye ilginç kıyafetiyle çıkınca Santoş depoda gördüğü kişiyi anımsar. Onun Arun olduğunu fark eder. Bu olay ev halkını gülümsetir.

Suraj’ın gösterisinin konusu ise eşinin ruhu için savaşan bir kadının hikayesidir. Eşinin ruhunu almaya gelen Yamraj’a karşı koyan güçlü bir Hint kadını figürü. Burada oyunun amacı kadını yüceltmek ve onun hayatta aktif bir rolünün olduğunu vurgulamaktır. Anlayacağınız Surja bu tiyatro oyununu Santoş’un fikirlerini geleneksel örneklerle kırmak için düzenlemiştir.

Santoş gerildi! Özellikle kadın karakterin herkes tarafından savaştan uzak tutulmasının istenmesi. Onun baskın bir figür yerine arkada kalınmasının söylenmesi. Ancak kocasının onu ön plana çıkararak güvenişi ve kadının savaşta dönüm noktasında rol oynayışı vurgulanır. Santoş mesajı çok iyi anlar. Sandiya’da durumu anlamıştır. İkili oldukça gerginleşir.

Suraj oyunun içine seyirciyi de katarak onlara kadın karakterin haklı mı haksız mı olduğunu sorar. Seyircide kadın karakteri haklı bulur. Santoş bu dolaylı oyunla direk hedef alındığı için tüm seyirci Sandiya’yı destekliyor gibidir. Oyun bittikten sonra Poja yapılır. Oruçlar açılır ardından erkekler kendileri için oruç tutan eşlerine hediyelerini sunar. Herkes hediyeleşir. Sandiya değişti mi? Suraj ardından Santoş’a oyununu beğenip beğenmediğini sorar. Bu oyunla neyi anlatmak istediği açıktır. Suraj lafı dolandırmadan Santoş’a Sandiya’nın polis olması için izin verip vermediğini sorar. Suraj Santoş’tan cevap beklerken Sandiya araya girer. Sandiya Santoş’un sözlerini hatırlayarak artık böyle bir hayalinin olmadığını söyler. Suraj’dan bu işin peşini bırakmasını ister. Suraj Sandiya’nın bu sözlerine inanamaz. Onun gözlerinde hayalini kurduğu şeyi görmüştür. Şimdi bir anda Sandiya bu denli değişemez.

Suraj Sandiya’ya inanmaz. Ondan hayallerini bıraktığına dair yemin ister. Sandiya ise oldukça net konuşur. Artık o Sandiya Kothari olmuştur. Geçmişteki hayallerinden vazgeçmiş ve yeni bir aileye girmiştir. Suraj’ın artık bu konudan vazgeçmesini söyler.

Suraj tüm olanlara rağmen Sandiya’nın hayalini yerine getirmekten vazgeçmeyecektir. Santoş, Sandiya’nın bir doktor veya öğretmen olmasına belki izin verebileceğini ancak bir polis olmasına izin veremeyeceğini kendi içinde düşünür. Çünkü polis olmanın gecesi ve gündüzü yoktur. Ayrıca sürekli tehlike içinde yaşayacaktır. Santoş bunları düşünürken Suraj ise Sandiya’nın yaptıklarını babasına anlatır. Sandiya’nın terör saldırısında yaptıklarını, Santoş’u hapisten kurtarışını örnek vererek onun polis olma niteliklerini karşıladığını savunur. Santoş Suraj’ın bu konuşmalarını duyar. Santoş’un kararı sizce değişecek mi?

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 68. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 68. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 69. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.