Can Yoldaşım 67. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 68. bölüm fragmanı

Can Yoldaşım 67. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 68. bölüm fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın yeni günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 67. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 67. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 67. bölüm özeti

Sandiya Mina yüzünden kendisi için verilen davete katılamaz. Mina’nın bir oyun çevirdiğini anlayan Sandiya çok öfkelenir. Suraj ise karısının düştüğü duruma çok üzülür. Suraj Sandiya’nın ödülünü alıp eve döner. Sandiya’nın tüm aile tarafından takdir edilmesi Mina’yı rahatsız eder. Sandiya’nın en büyük hayalinin polis olmak olduğunu öğrenen Suraj bunu onun ağzından duymak ister. Fakat Sandiya ondan bu hayalini gizler. Sandiya’ya destek olmak isteyen Suraj onu konuşturmayı başarabilecek mi? Can Yoldaşım Hint dizisinin 66. bölüm özetinde Suraj ve Sandiya yüzleşmişti. Suraj Sandiya’nın polis olmasını desteklerken Santoş’un kararı merak konusu olmuştu. Peki Can Yoldaşım 67. bölüm özetinde bizleri neler bekliyor?

Santoş’un öfkesi! Suraj’ın Sandiya’nın hayallerini anlatması Santoş’u kızdırır. Santoş sıradan bir gelin ister. Sandiya’nı polis olma hayalleri onu oldukça kızdırır. Mena ise bu durumu fırsat bilerek Santoş’u daha fazla dolduruşa getirmek ister. Ancak Santoş onu tersleyerek yanından gönderir.

Diğer tarafta Sandiya’da oldukça üzgündür. Santoş’un hayallerine karşı çıkması onu çok üzer. Ailesine verdiği sözü tutamayacak olmanın burukluğunu yaşar. Bu esnada odaya gelen Suraj Sandiya’nın bu üzgün halini görür. Santoş’u bir şekilde ikna etmesi gerektiğini düşünür.

Suraj Santoş’u ikna edebilecek mi? Suraj kara kara düşünürken Ankur’da neler olduğunu merak eder. Dükkanda Suraj’ı görüp ona son durumun ne olduğunu sorar. Suraj Santoş’un karşı çıktığı cevabını verir. Bu olumsuzluğa rağmen ANkur Surja’ı motive der. Santoş’un inadının kırılabileceğine inandığını söyler.

Suraj eve döndüğünde ise Santoş ona soğuk davranır. Bu konuda konuşmak istemediğini söyler. Sandiya’yı tüm yanlışlarına rağmen gelin kabul ettiğini dile getirir. Onun istediği sıradan bir gelindir. Suraj ise Santoş’un tam tersi konuşur. Sandiya’nın büyütülüş şekline değinir. Farklı özelliklere sahip şeylerden tam tersinin beklenemeyeceğini dile getirir. Şeker’den şeker alınabileceğini söyler. Santoş’un kafası karışık! Suraj’ın bu konuşması Santoş’un aklını karıştırır. Geçmişte yananları düşünen Santoş, Sandiya’nın boğa ile güreşmesini, sonra ipuçlarını birleştirmesini, son yaşanan olaydaki yaptıklarını gözünün önüne getirir. Sandiya bir polis olmak için tüm nitelikleri taşıyordur. Ancak Santoş oğlu için sıradan bir gelin ister. Bu yüzden o da Sandiya’yı bu isteğinden vazgeçirmek için ikna etmeye karar verir.

Santoş bu amaçla Sandiya’nın odasına gider. Sandiya ütü yapıyordur. Santoş ilaç şişesini görüp ne olduğunu sorar. Sandiya başının ağrıdığını söyleyince Santoş saçlarına yağ sürmeyi teklif eder. Santoş, Sandiya’ya yağ sürerken onu ikna etmek için konuşur. Sandiya’yı uyumluluğuyla över. Ona evlendiğinde gelinlerin hayallerini geride bırakmaları gerektiğini anlatır. Sandiya’da yeni hayatında yeni bir yol izlemeli ve yeni ailesini mutlu etmelidir.

Sandiya üzgün! Santoş’un Sandiya’dan klasik bir gelin olmasını istemesi, çocuk yetiştirip kocasının arkasında durmasını söylemesi Sandiya’yı bir hayli üzer. Sandiya gözyaşlarını gizlice siler. Santoş odadan çıktığında ise şırıl şırıl ağlar.

Sandiya ve Santoş arasında bunlar yaşanırken Mena ise yine başını kötü işlere sokma derdindedir. Bulduğu bir broşürde yazan adrese gider. Bu adreste sahte ilaç satıcıları erkek evlat doğmasını sağlayan ilaçlar satarlar. Mena bu ilaçlarla erkek çocuk doğurmayı garanti etmek ister. Ancak ilaçların fiyatını duyunca şoke olur. Mena bir şekilde bu parayı bulması gerektiğini düşünür. Paranın kendisinden çıkmasını istemeyen Mena Suraj’ın kredi kartını çalar.

SurYa yakınlaşıyor! Mena şeytanlıklar peşinde koşarken Suraj ve Snadiya ise odalarında baş başa kalırlar. İkili birbirlerine aşıktırlar. Romantik ortamda onların yakınlaşması için fırsat olur. Suraj Sandiya’nın ellerini öper. Sandiya bir hayli utanır. İkili git gide yakınlaşırken Sandiya’nın aklına Santoş’un sözleri gelir. Santoş, Sandiya’dan bebek yapı soyunu ilerletmesini istemiştir. Bu sözler Sandiya’yı tedirgin eder ve Suraj’dan uzaklaştırır. Suraj Snadiya’nın bu ani değişimi karşısında şoke olur. Suraj Sandiya’nın bu tavrına ok kırılır. Sandiya ne diyeceğini bilemezken Suraj uzaklaşır. İkili ayrı ayrı gözyaşları döker. Ancak Suraj her şeye rağmen tüm olanların nedenini biliyordur. Bu yüzden Santoş’u ikna etmeye kararlıdır. Suraj bu amaçla herkesten gizli bir plan yapar.

Bu arada kredi kartını çalan mena ATM gider. Nasıl para çekildiğini bilmediği için oradakileri taklit eder. Elbette bu davranışı şüphe çeker. Güvenlik onu dolandırıcı olmakla sular. Mena yalvar yakar herkesi ikna eder. Ardından güvenliğin yardımıyla Suraj’ın kartından para çeker. Tabi güvenlik kameraları onu an be an takip etmektedir.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 67. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 67. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 68. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.