Can Yoldaşım 33. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 33. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 33. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 33. bölüm özeti

Baş Tacım dizisinde Archana her şeye rağmen Manav’ın yanında yaşamak istediğini annesi Savita’ya rağmen gözünü karartıp evinden ayrılıyor. Archana’nın Manav’ın evine girmesi pek kolay olmayacak! Savita adeta kök söktürecek! Gözünü karartan Archana’yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Baş Tacım dizisi 33.bölüm özetiyle devam ediyor.

Archana, Solucha’nın hayır duasını almak için eğildiğinde annesi dua etmez. Çünkü kızının gitmesini istemez. Arcana’ya destek kardeşlerinden gelir. Varsha ablasının gözyaşları içinde boynu bükük gitmesine razı gelmez. Taksi ile eve kadar eşlik eder. Archana kapıdan çıktıktan sonra Soluchana2a yere yığılıp ağlamaya başlar.

Archana, Varsha’yı arabadan erken indirir. Çünkü kaynanasının ne denli bir psikopat olduğunu biliyordur. Varsha’nın onu böyle görmesini istemez. Savita’ya Archana gelmeden haberi uça gelir. Savita’nın yüzü şekil değiştirir. Archana’yı kapıda karşılayıp üzerine yürür. Herkesin içinde hakaret edip onu ittirmeye başlar. Kızı derdest edip kapı önüne koyar.

Soluchana ise sinirini evdekilerden çıkarır. Archana’nın gitmesine destek çıktıkları için kızar. Archana ise kovulmasına rağmen evin önünde oturmuş bekliyordur. Savita onu gördükçe delirir.

Baba ise Archana’nın eve girmesinin yollarını arar. Savita’yı ince ince işler. Gözünü polisle kokutur. Böylece Archana eve girer. Baba Archana’nın gelişine o kadar sevinir ki giriş törenini kendi eliyle yapar.

Sharavani ise babasını Manav konusunda ikna etmeye çalışır. Sacin’in çocuğuna iyi bir baba olacağını söyler. Manav ve Sharavani birlikte içeriye girer. Manav Archana’yı görünce içeride konuşmayı teklif eder.

Archana konuşmak için heyecanlı olsa da Manav ona kızgındır. Bu evden kendi isteyerek gittiğini kafasına esip tekrar dönemeyeceğini söyler. Archana gerçekleri öğrendiğini ve Manav’ı sevdiğini söyler. Manav ise artık çok geç olduğunu Shravani ile evleneceğini söyler. Archana bu haberle yıkılır. Manav daha sonra sebebini de söyler.

Archana aldığı bu haberle soluğu evdekilerin yanında alır. Bu evliliğe mani olmaları gerektiğini söyler. Savita ise yine Archana’nın önüne atlar ve onu çekiştirir. Araya giren Manav olur.

Archana tekrar valizini alıp evden çıkar. Satish’in aklı ise Varsha’dadır. Stish gönlüü fena kaptırmıştır. Annesi oğlunun bir an önce evlenmesini istese de Satish evlilik konusuna odaklanamaz.

Varsha ablasına ulaşamayınca Manav’ı arar. Manav Archana’nın eve gitmemiş olduğunu öğrenince endişelenir. Onu aramaya çıkar. Bu arada Soluchana da kızının evden çıkıp gelmeyişine panikler. Hem Vinod hem Manav motorla Archana’nın peşine düşer. Archana’yı bulan Manav olur ve Archana’ya kızar. Valizini de alıp eve kadar onu götürür.

Evde ise Mançu olay çıkarır. Son yaşanan olaylardan sonra Archana ile aynı evde kalmak istemediğini söyler. Tabi yine Varsha sakin kalamaz Mançu ile kavgaya tutuşur. Bu kez Archana da sessiz kalmaz. Mançu’yu yalancılıkla suçlar. Hatalı olduğu için sesinin çıktığını söyler.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 33. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 33. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 34. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.