Can Yoldaşım 32. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 32. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 32. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 32. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 32. bölüm özeti

Can Yoldaşım 32.bölüm özetinde  Sandiya ve Suraj henüz karı-koca olmadıkları ortaya çıkmıştı. Santoş bu konuda ikiliye baskı yaparken Suraj’ın bu konuya tavrı çok farklı olur. Can Yoldaşım 32.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj, Sandiya’nın yanında! İkili arasındaki bu durumun ortaya çıkması Sandiya’yı oldukça üzer. Suraj’ın Santoş’a karşı çıkıp evliliğin sadece fiziksel olmadığını duygusal bir süreç olduğunu söylemesi Sandiya’yı bir nebze de olsa mutlu eder.

Santoş ise bundan çok farklı düşünmektedir. Ona göre Suraj bir uykudadır. Santoş onu geç olmadan bu uykudan uyandırmak istemektedir. Santoş ne kadar konuşsa da Suraj bu uykudan uyanmadan onu asla anlamayacaktır.

Santoş’un şaşırtan kararları! Tüm ev halkı şenlik ateşinin yanına giderken Sandiya’da gelir. Santoş Sandiya’nı gelişinden pek memnun değildir. Santoş’un kafasını karıştıran çok soru vardır. Bunlardan ilki Suraj’ın nasıl Sandiya’ya kapıldığıdır? Bir erkeğin bir kadına bağlanması için iki sebep vardır der. Birincisi eşinin iyi yemek yapması diğer ise… Santoş tüm bunları düşündüğünde Sandiya’nın ikisini de yapmadan nasıl Suraj’ı kendine bağladığına anlam veremez. Oğluna büyü yapıldığını düşünmeye başlar. Tüm bu karmaşa devam ederken Holi Bayramı hazırlıkları başlar. Konağa yeni bir misafir gelir. Santoş eve gelen çifte Sandiya ve Suraj’ın odasını verir. Bu karar herkesi şoke eder. Suraj ve Sandiya yeni evli bir çifttir. Onların odasının verilmesi şaşırtıcı bir karardır. Santoş’un elbette bu sözlere de cevabı olur. Santoş bu konağın evlileri ayrı yataklarda yatar diye Sandiya’ya laf sokar. Bırakalım da başka çiftler beraber uyusun. Sandiya Santoş’un bu laflarına çok bozulur. İkili salonda ayrı yataklarda geceyi geçirir. Mena sarhoş oldu! Ertesi gün Suraj dükkanda Holi için tatlılar yapar. Ev içinde laddolar yapıp Chotu’ya götürmesi için verir. Chotu yolda giderken bir adamla çarpışır. Bu çarpışma yüzünden laddolar karışır. Chotu eve tatlıları bırakırken Mena açgözlülük yaparak hemen tatlılardan 3-4 tan ağzına sokuşturur.

Mena’nın bu aç gözlülüğü onu oldukça zor duruma düşürür. Chotu’nun karışan tatlıları ilaçlıdır ve Mena bu yüzden kafayı bulur. Satoş’u çift görürken gülmeye ve oynamaya başlar. Santoş Mena’yı tutup odaya götürmek ister. Onu kilitleyerek bu rezilliğe son vermeyi hedefler. Ancak Mena elinden kaçmayı başarır. Bu esnada Vikra durumu görüp Mena’yı yakalamaya çalışır. Mena elindeki tatlıyı Vikram’a yedirince Vikram’da kafayı bulur. Karı-koca sarhoş olarak ortalığı birbirine katar. Holi heyecanı! Mena ve Vikram’ın sarhoşluğuyla Holi heyecanı başlar. Her yer renk cümbüşü olur. İnsanlar eğlenir, dans eder ve koşuşturur. Sandiya ve Suraj’da Holi heyecanını yaşar. İkili birbirlerinin yüzlerini boyar. Hatta Mena ve Vikram’ın aşırılıkları yüzünden epey yakın anlar bile yaşarlar. Hol her zamanki gibi çiftleri yakınlaştırır. Bu eğlence anılarında Mena ise sarhoşluğun etkisiyle Santoş’un yanına gelir. Ona her şeyi itiraf eder. Hapse onu kendisinin yolladığını söyler. Ancak Santoş gürültü yüzünden Mena’yı duyamaz. Sandiya’nın sözleri Suraj’ı üzdü! Mena şimdilik paçayı kurtarır. Diğer yanda Holi’den sonra evli çiftler beraber yıkanmaya  gitme adetleri vardır. Sandiya başta Suraj ile beraber yıkanmak istemez. Ancak diğer yandan üzerindeki baskıdan da kurtulması gereklidir. Bu yüzden Sandiya gitmeye karar verir. Suraj ile beraber yıkanıp konağa geri dönerler. Bu anlar ikiliyi yine çok utandırır.

Çiftler konağa dönerken Santoi’un iğneleyici sözleri her zamanki gibi devam eder. Akşam olduğunda ise Sandiya ve Suraj başbaşa kalır. Suraj ellerini kaldırdığında gölgelerinin duvarda sarıldığını görür Sandiya’da gölgeye bakar ve derin düşüncelere dalar. Suraj’ın Sandiya’ya bakışları aşk doluyken Sandiya’nın bakışları büyük bir karmaşa ve korku içerir. Suraj Sandiya’ya güzel sözler söylerken Sandiya ise tam tersi sözlerle Suraj’ı şoke eder. Sandiya diğer çiftler gibi olamayacağını, Suraj ile geleceklerini sorgular.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 32. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 32. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 33. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.