Can Yoldaşım 30. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 30. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 30. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 30. bölüm özeti

Can Yoldaşım 30.bölüm özetinde Suraj harika bir planla Sandiya’nın ödül törenine katılmasını sağlamıştı. Diğer tarafta ise Ankur ABD’den dönmüş ve Sandiya için karar zamanı gelmiştir. Can Yoldaşım 30.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş’un iğneleyici sözleri! Suraj ve Sandiya eve geri dönerken Sandiya eli yaralı olduğu için Suraj’a eşyaları taşıtmaz. İkili beraber eve girdiğinde Ankur’u görürler. Sandiya ve Suraj şoke olur. Santoş ise durumdan istifade hemen laflarını sokuşturmaya başlar.

Ayakta dikilen Sandiya’ya gidip abisinin ayağına hayır selamlamasını söyler. Yalanlarıyla tüm evi karıştıran kardeşlerin birbirlerinden uzak durmaması gerektiği lafını sokar. Ardından Ankur’a içecek ikram eder. Biz eğitimli değiliz ama misafire nasıl davranılması gerektiğini biliriz der. Santoş iğnelemeye devam eder. Uzaktan bu durumu izleyen Menakşi ise pek keyiflidir. Santoş’un lafları bununla bitmez. Ankur’a neden suratına bakmadığını söyler. İlk gün evlerine geldiğinde yalanlarını sayarken herkesin gözünün içine baktığını şimdi neden utandığını sorar. Onları kandırarak oğlunun hiçbir ev işi bilmeyen bir gelinle evlenmesine sebep oldun der.

Ankur, Santoş!a dönerek özür diler. Amerika gitmek için acele ettiğini ve tüm olanların bundan kaynaklandığını söyler. Santoş bu sözle beraber daha da köpürür. Evinde istemediğin tüm eşyaları buraya mı gönderdin der. Arından merak etme oğluma verdiğim 15 günlük zamanın bitmesine 4 gün kaldı. Çok yakında kardeşin peşinden gelecek diye sözlerine ekler. Sandiya’yı insanları etkilemek ve onları kandırmakla suçlar. Tüm bu sözler Sandiya’yı şoke etmiştir. Suraj Santoş’u sakinleştirmek isterken Santoş oğluna kızar. Sandiya’nın tarafında yer aldığını düşünür. Herkes odalarına çekilirken Ankur Sandiya’ya onu buradan kurtaracağını söyler. Uzaktan bunları duyan Suraj işe şoke olur. Sandiya boşanmayı reddetti! Ankur’un bu teklifi herkesi şaşırtırken Sandiya’nın tavrı nettir. Kendi çıkarı için başta Sandiya’yı evlenmeye zorlayan Ankur şimdi günah çıkartmak istiyordur. Sandiya evliliğini bitirmek istemediğini ve onun yardımına muhtaç olmadığını söyler. Santoş’un kurallarına da uyacağını sözlerine ekler.

Ankur, Sandiya’nın bu tavrına şaşırır. Bu esnada Suraj ise dükkanda geçmiş anılara gitmiştir. Sandiya’nın onu bırakma ihtimali Suraj’ı çok üzer. Bu esnada Ankur gelir. Sandiya ile konuştuğunu söyler. Suraj gerilmeye başlarken Ankur’un boşanmak istemedi sözü onu rahatlatır. Ankur, Suraj’dan Sandiya’yı desteklemesini ve onu korumasını ister. Bu esnada Santoş dükkana girince ortalık yine karışır. Santoş Ankur’un oğlunu kendisine karşı doldurduğunu söyler.

Sandiya ve Suraj aşkı… Tüm bu olanlara rağmen Sandya ve Suraj’ın uyumu devam eder. Sandiya dükkana gelip Suraj’ı çalışır görünce kızar. Elinin yaralı olduğunu söyler. Kepçeyi alarak işin başına geçer. Suraj Sandiya’nın ilgisinden pek memnundur.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 30. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 30. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 31. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.