Can Yoldaşım 28. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 28. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 28. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 28. bölüm özeti

Can Yoldaşım 28.bölüm özetinde Sandiya oldukça zor duruma düşmüştü. Başta Suraj ile aynı odada yakalanmış sonrasında ise istenilenleri yerine getiremediği için alay konusu olmuştu. Can Yoldaşım 28.bölüm özeti devam ediyor. Sandiya cezalandırıldı! Masa, Sandiya’yı yaptıklarından dolayı cezalandırır. Onu ahıra gönderir ve geceyi orada geçirmesini söyler. Oldukça soğuk geçen Hindistan gecelerinde ahırda yatmak Sandiya için çok zor bir durumdur. Nitekim diğer kadınlar soğuktan dem vurarak Sandiya için üzülürler.

Pek belli etmese de Sandiya için üzülen bir diğer kişide Santoş’tur. Sandiya’nın bu soğukta ahırda yatmasına gönlü razı olmayan Santoş battaniye alarak Sandiya’ya götürür. Ancak Suraj daha erken davranmıştır. Sandiya’nın yanına giderek ateş yakmış ve ona ısınması için battaniye getirmiştir. Santoş bu durumu görünce geri odaya döner. Suraj göz dolduruyor! Ertesi sabah ise köyde dans ve geleneksel törenler olur. Bu törenlerde Suraj’ın dans edişi tüm kadınların övgüsünü alır. Suraj’ın tüm gece Sandiya için ateş yaktığını da gören kadınlar Sandiya’nın çok şanslı olduğunu söyler. Sandiya hem bu sözlerden hem de Suraj’ın dansından etkilenir.

Danslar edilirken Suraj Sandiya ile dans ettiğini hayal eder. Bu sahneyi mutlaka izlemelisiniz. Suraj bu hayali kurarken Sandiya poja için hazırlanıyordur. Masa Sandiya’yı beklerken Sandiya gelmek bilmez. Masa Santoş’un gitmesine de izin vermez. Bunun üzerine Suraj Sandiya’nın yardımına gider. Sandiya’nın sarisinin el kısmını bağlayamadığını fark eder. İkili utansa da Suraj düğmeleri kapatarak ona yardım eder. Sandiya testileri düşürecek mi? Masa’nın Sandiya çıkardığı zorluklar ise devam eder. Bu sefer kafasında testi taşıması gerekir. Üstelik testiler düşmemesi gerekiyordur. Testinin düşmesi uğursuzluk anlamı taşır. Sandiya oldukça zorlanır. Testileri düşürmemeyi de başarır. Ancak işler sona geldiğinde karışır. Sandiya testileri indirirken tüm testi yere düşer ve kırılır. Sandiya bu durumdan dolayı oldukça büyük bir hakarete uğrar. Maşa ona kızar. Santoş’a geleneklerine uymayan böyle beceriksiz bir gelini nereden bulduğunu söyler. Santoş Sandiya yüzünden rezil olur. Masa gittikten sonra tüm sinirini Sandiya’dan çıkarır. Ona ikinci bir şans verdiğini ama onun bunu değerlendiremediğini söyler. Suraj Sandiya’nın yanında! Sandiya üzgün bir şekilde ahıra giderken ne yapacağını bilmez haldedir. Suraj kısa bir süre sonra onun yanına gelerek kendini toparlamasını ister. Kendinden örnek veren Suraj en başta hiç tatlı yapamadığını zorlandığını ama şimdi ustaca jalebi döktüğünü söyler. Sandiya’nın vazgeçmeyip çabalamasını sonunda da başarılı olacağını söyler. Sandiya birazda olsa kendine gelir.

Santoş, Suraj’ın bu tavrını görünce ona kızar. Sandiya’nın sınavı geçemediğini ve artık onu göndermesi gerektiğini hatırlatır. Suraj Santoş’un bu sözleri yüzünden oldukça üzülür. Diğer tarafta Sandiya ise dışlanmaya devam eder. Masa onu yapılacak düğün hazırlıklarından kovar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 28. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 28. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 29. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.