Can Yoldaşım 25. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 25. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 25. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 25. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 25. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisi 25.bölüm özetinde Santoş ve Sandiya arasında ipler iyice gerilmişti. Santoş basit bir çöp tenekesinden bile büyük bir olay çıkartarak ortalığı germişti. Can Yoldaşım 25.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Suraj Sandiya’nın yanında yer alıyor! Santoş’un bu aşırı hareketlerine rağmen Sandiya yaptığının yanlış olmadığını söylemeye devam eder. İnsanların sokakları temiz tutmasının hastalıkları engelleyeceğini söyler. Herkes bunu yaparsa tüm Hindistan’ın tertemiz olacağını açıklar.

Ancak Sandiya’nın tam tersine Menakşi bu sözlere karşı çıkar. O da Santoş’un yanında yer alır. Aynı şekilde ailenin şu an tek okuyan üyesi de sırf Sandiya’ya karşı durmak için Menakşi’yi destekler. Sandiya bunları nasıl yontacak gerçekten merak ediyoruz. Bu üçlünün aksine Suraj Sandiya’yı destekler. Hatta evin babası ağrılar içinde gelip birinin yere attığı muz yüzünden yaralandığını söyleyince Sandiya’nın haklılığı açıkça ortaya çıkar.

Romantik anlar! Tüm bu olumsuz havaya rağmen romantik olaylar da yaşanır. Aşk filmleri hayallerine kapılan yaramazımız Chotu, Sandiya ve Suraj’a oyun oynar. İkiliyi kilere yönlendirir. Suraj ve Sandiya birbirlerinden habersiz olarak kilerde yürürken çarpışırlar. Sandiya tam yere düşerken Suraj onu tutar. Sandiya Suraj’ın kollarının arasında kalır ve ikili arasında romantik anlar oluşur. Chotu hedeflediğini başarı ile yapar. Sahtekar Mohit yalan söylüyor! Diğer tarafta Sandiya’nın başındaki sorunlar bitmek bilmez. Sandiya para verdiği Mohit’i gerekleri Santoş’a anlatmasını istemişti. Ancak Mohit bunu yapmaz. Hatta Santoş ile konuştuğunu söyleyerek Sandiya’yı kandırır. Mohit Sandiya’dan aldığı parayı kursa değil kendine bilgisayar almaya yatırmıştır.  Sandiya Mohit’in tüm yalanlarından habersiz omzundaki bu yükün kalkmasından mutludur. Sandiya tekrar depoya geri gider. Orada Chotu ve Suraj bez bebeklerle uğraşıyordur. Sandiya’da onlara katılır ve bez bebekleri boyarlar. Chotu burada yine muzipliğini gösterir. Sandiya ve Suraj’ın parmaklarına yapıştırıcı sürer ve ikilinin parmakları birbirlerine yapışır.

Sandiya ve Suraj birbirine yapıştı! Yapışkan bir şekilde olan ikili bir türlü ayrılamazlar. İkili kilerden çıkarken arka arkaya giderler. Durumu Santoş’a çaktırmaktan korkarlar. İkili bir an önce sabunla ellerini yıkayarak yapıştırıcıdan kurtulmayı planlar.

Ancak Santoş’a yakalanmamayı beceremezler. Santoş Sandiya’dan çamaşırları toplamasını ister. Arkasında olan Suraj’a kızarken ikilinin yapıştığını anlar. Santoş sıcak bir su getirip onları ayırır. Ayrıca ikiliye söylenmeyi da ihmal etmez.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 25. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 25. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 26. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.