Can Yoldaşım 18. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 18. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 18. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 18. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 18. bölüm özeti

Sandhya dükkanda yaşanan yangınlarla ilgili yeni detaylar keşfetmişti. Sandhya’nın keşfettiği bu detaylar olayın bir kundaklanma olduğu yönündedir. Sandhya şüphelerini evdekilere anlatır! Dükkanda var olan delilleri bir bir inceleyen Sandhya durumu ev halkına bildirir. Yerde bulduğu kibrit çöpünden, gaz yağı kokusundan bahseder. Ev halkı Sandhya’nın şüphelerini haklı bularak durumu polise taşımaya karar verirler.

Bu durumu duyan Menakşi ve Vikram korkmaya başlar. Sandhya yüzünden tüm planları ortaya çıkmak üzeredir. İkili birbirlerini suçlayarak paniklerler. Özellikle Menakşi epey endişelenir. İkilinin birbirlerini suçlayıcı halleri oldukça komiktir.Sandhya övgüleri alır! Mena ve Vikram bu haldeyken diğer ikilimiz SurYa, yani Suraj ve Sadnhya ise giderek birbirleriyle daha iş birliği ve uyum içinde hareket ederler. Sandhya Soraj’a daha yakın davranırken, işlerinde ona yardımcı olur. Soraj Sandhya’nın bu denli iyi davranmasından oldukça mutlu bir o kadarda utangaçtır. Soraj bu utangaçlığına rağmen gizli gizli Sandhya’yı izlemeye devam eder.

Sandhya’nın bu azmi Soraj’ın övgülerini alır. Aynı şekilde Bhabo’da gelininin över. Vikram ve Mena hem bu durumdan hoşnutsuz olurlar. Hem de başlarındaki yangın olayından kurtulmanın yolunu ararlar.

Sandhya eski dostuyla karşılaştı! Bulaşıkları yıkamaya dalan Sandhya’yı şaşırtan bir tesadüf olur. Eski dostu Preeti ile karşılaşır. Sandhya çok sevdiği arkadaşına sarılmak ve eski günleri hatırlamak ister. Ancak durum pekte öyle olmaz. Preeti Sandhya’nın bu halini görünce şoke olur. Ona ne yaptığını sorar. Nasıl bir tatlıcıyla evlendiğini sorar. Onun daha eğitimli biriyle evlenmesi gerektiğini savunur. Sandhya’nın kalem ve kitap tutan elleri nasıl oluyor da bugün bulaşık yıkıyordur? Onun kendini adadığı hayaller bunlar mıydı?

Sadnhya’nın yalanı! Sandhya dostundan duyduğu sözler karşısında bir şey diyemez. Başına gelenler ve şartların onu buraya ittiğini söylemekle yetinir. Bu arada Suraj gelir ve ikiliyi görünce şaşırır. Preeti Sandhya ile çocukluk arkadaşı olduklarını beraber okula gidip geldiklerini söyler. Soraj evet bunu biliyorum Sandhya eğitimi oldukça düşük kaldı der. Preeti bunu duyunca şoke olur. Sandhya ise başını eğerek suskun kalır.

İkili eve döndüklerinde ise elektriklerin kesik olduğunu fark ederler. Vikram faturayı ödemediği için henüz açılmamıştır. Sandhya ve Soraj için bu karanlık ortam yine romantik anlarla dolar. Soraj Sandhya’ya evlenmeden önce eşinin hep nasıl biri olacağını düşündüğünü söyler. Şimdi Sandhya’ya baktığında ise oldukça doğru bir eş seçimi yaptığını dile getirir. Soraj’ın bu güzel sözleri Sandhya’yı utandırır. Sandhya suçluyu buldu! Yanmış sari meselesine dönersek Sandhya yeni ipuçları elde eder. Öncelikle yangındaki külleri kontrol eden Sandhya sarilerin yanmamış olduğunu anlar. Öyleyse Sarleri çalıp yangın süsü veren kimdir? Kısa süre sonra Sandhya bunun cevabını da bulur.

Sandhya, Menakşi’inn gizlice sari sakladığını ve bunu teslimata gönderdiğini görür. Sandhya Menakşi’den şüphelense de şimdilik hareket edemez. Elinde yeterli miktarda kanıt yoktur. Sandhya kanıt bulmak için plan yapar. Planı oldukça basittir. Menakşi’ye hırsızla ilgili kanıt bulduğunu söyleyerek ona yem atar. Menakşi kanıtın ne olduğunu sorar. Sandhya duvarda el izi bulduğunu söyler.

Sandhya’nın bu planı işe yarar. Kısa süre sonra Mena’yı iz silmeye çalışırken bulur. Sandhya tüm kanıtları Mena’nın yüzüne vurarak ondan gerçeği itiraf etmesini ister. Mena ise masum rolünü sürdürür. Köşeye sıkışan Menakşi, Sandhya’dan kendisini korumasını ister. Sandhya Mena’nın bu teklifine öfkelenir. Bu esnada Bhabo tüm olanları duyar ver gerçeği öğrenir. Böylece Menakşi’nin foyası ortaya çıkmıştır. Bhabo bu durumu herkese anlatır. Menakşi’yi çürümüş bir dal parçası olarak görür ve onu evden kovacağını söyler. Tam tersi Sadnhya’yı da bu durumu çözdüğü için tebrik eder.

Menakşi yine ağlayıp yakarmaya başlarken Vikram ona tokat atar. Vikram hemen onu evden kovacağını söyleyerek bu durumdan sıyrılmaya çalışır.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 18. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 18. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 19. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.