Can Yoldaşım 103. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Kasım Çarşamba

Can Yoldaşım 103. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Kasım Çarşamba
Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kanal 7'nin popüler yapımı için bir sonraki gün neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Sıra geldi yeni bölüme. 6 Kasım Cumartesi yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 103. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 103. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 103. bölüm özeti

Can Yoldaşım 102. bölümde Santoş, Sandiya’nın Suraj’ın dükkanına girip kapıyı açık bırakanın kim olduğunu bulmasını istemişti. Sandiya ise bulduğu ipuçlarıyla Mena, Emily ve Chavi’yi göz hapsine almıştı. Peki 103. bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya kanıtlara ulaşabilecek mi? Can Yoldaşım 103.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Sandiya, Chavi ve Mena üzerinde yoğunlaşır. Onlar hakkında kafasında yorum yaparken Santoş bazı kıyafetler verip Sandiya’nın bunları yıkamasını ister. Sandiya burnuna gelen tuhaf kokuyu merak eder. Daha sonra Emily’nin Santoş için yaptığı bitkisel ilaç olduğunu hatırlar. Ama daha sonra Emily’nin bunu nasıl yapmış olabileceğini düşünür. Çünkü evde gaz yoktu. Bu yüzden Emily’nin Suraj’ın dükkanına gidip ilacını yaptığını anlar. Peki ilk giren ve son çıkan kimdi? Dükkanın kapısını açık bırakıp olanlara sebep olan kimdi diye düşünmeye başlar.

Sandiya Emily’nin Suçlu Olduğunu Düşünür! Bu arada ev halkı Suraj’ın kayba uğramaması için el birliğince tatlı yaparlar. Tatlıların sadece paketleme işi kalmıştır. Ama yapıştırıcı dükkanda kalmış ve kullanamayacaklardır. Sandiya yeni fikirler üretirken mumla kapatabileceklerini söyler. Evde mum yokken Emily odasından getireceğini söyler. Santoş yavaş olduğu için Emily’e bağırırken Emily korkup elindeki mumu düşürür. Ardından Sandiya’yı ilaç yapan görevliler arar. Dükkanda işleri bitmiştir. Sandiya dükkanı kilitlerken yerde mum görür. Bu Emily’nin elindeki mumlardandır. Sandiya böylece kafasında parçaları birleştirir. 11.30 krem siparişi için Chavi girmiş daha sonra elektriğin kesildiği sırada Emily mumla birlikte dükkana gitmiştir. Menakşi de o sırada ağlayan bebeğini susturuyordur. Bu yüzden Emily’nin son kişi olabileceğini düşünür.

Sandiya Emily ile konuşmadan onun ismini vermeyeceğini düşünür. Bu arada Santoş’un ise hala siniri geçmemiştir. O ismi bulunca onu cezalandırmadan bırakmayacağını söyler. Mena korkup Santoş için bir şeyler yapmayı teklif eder. Emily ise ortamı terk eder. Chavi ise yapan kişinin bilerek yapmadığı ile ilgili sözler söyler.

Sandiya, Emily’nin odasına gider. Emily ise Sandiya’nın geldiğini fark edince ne yapacağını bilemez. Bilgisayarını açıp düğün CD’sini izliyormuş gibi yapar. Ardından Sandiya, Emily’e dükkana giren kişiyi bulduğunu söyler. Sandiya ilacı nasıl yaptığını sorsa da Emily ilacı yaptıktan sonra gazın bittiğini söyler. Sandiya onu dükkana götürüp mumu gösterir. Emily ve ikisi tekrar odaya dönüp konuşmaya başlar. Emily ağlıyor ve ne yapması gerektiğini soruyor. Sandiya her zaman doğruları söylemesini ister.
 

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 103. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.