Baş Tacım 69. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 69. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 69. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 69. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 69. bölüm özeti

Baş Tacım 69.bölüm özetinde Jaywant Arçu ile beraber çalışamayacağını söyler. Varsha’nın bu bölüm hamile olduğunu öğreniyoruz. Bazı işçilerin işten çıkarılması ortalığı karıştıracak. Baş Tacım 69.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım 69.bölüm özetinde Malohar ve Arçu, Jaywant’ın evine geliyor. Malohar onları yapılacak olan festivale davet eder. Jaywant’ın annesi kabul eder. Jaywant özel olarak Arçu ile konuşmak istediğini söyler. Jaywant iş yerinde Arçu’nun konumunun kendisinden yüksek olduğunu bu yüzden işte ayrılmak istediğini söyler. Arçu her zamanki gibi kendini öne atıp kendisinin ayrılacağını söyler. Böylece Jaywant şirketin en tepesine çıkma hayallerin bürünür.

Satish Arçu’ya işle ilgili birkaç belge getirir. Arçu’nun kafası dağınık olduğu için toparlayamaz. Satish neler olduğuu sorar. Arçu işi bırakmak istediğini söyler. Jaywant ile arasında geçen konuşmayı anlatır. Satish bunun saçmalık olduğunu söyler.

Arçu tören için bir şeyler almaya gider. Manav ile karşılaşırlar. Birlikte sohbet ederken insanlar onları görür. Bu dedikodular tören alanına kadar gelip Jaywant’ın annesinin kulağına değer. Jaywant’ın annesi şoke olurken kadınlar Arçu’nun ilk kocasını unutması gerektiğini söyler. Bhavna hala Varsha’nın yanına gidip torun istediğini söyler. Bu kadın da Varsha’ya ısrar etmemesi gerektiğini öğrenemedi. Varsha da hazır olmadığını tekrarlayıp durur. Ardından tekrar Varsha kusmaya başlar. Bhavna kullandığı ilaçlar yüzünden Varsha’nın hastaneye götürülmesi gerektiğini söyler. Satish Varsha’yı götürür ve doktor hamile olduğunu söyler.

Darmesh iş yerine yeni makinelerin geleceğini bu yüzden bazı işçilerin çıkarılmasını istediğini söyler. Jaywant, Satish Darmesh’in haklı olduğunu söyleyince Satish, Jaywant’a fikrini sormadığını belirtir. Bu durumu işçilere açıklama görevi Arçu’ya verilir.

Arçu bazı işçilerin çıkarılacağını söyler. Listede Manav ve Ajit’in ismi de vardır. Manav bu duruma çok kızar. Yanlış bir şey yapmadıklarını ve bu şekilde adaletsiz davrandıklarını söyler. Darmesh gelir ve stratejik davrandıklarını ifade eder. Manav ve Darmesh arasında tartışma çıkıyor.

Manav Arçu’ya da kızgındır. Kendilerine haksızlık yapılırken yanında durmamıştır. Rasika da Ajit’in sebepsiz yere işten atılmasına kızıyor. Bu yüzden bir yazı hazırlayan Rasika bunu Ajit’e verir. Ajit’te iş yerindekilere imzalatır.

Arçu ve ailesi, Jaywant’ın ailesinin evine gider ve aarti töreni yaparlar. Jaywant’ın annesi Soluchana ile özel konuşmak istediğini belirtir. Arçu’nun hala Manav ile görüştüğünü ve bu durumdan rahatsız olduklarını söyler. Nişanda ailesine saygı duyup çağırdıkları için bir şey demediğini ama şu durumun çok fazla olduğunu söyler. Soluchana da kızıyla konuşacağını söyler.

Gece olduğunda Soluchana kızının odasına gelip Manav ile arasında neler olduğunu sorar. Arçu karşılaşmalarını anlatır. Jaywant’ın ailesinin rahatsız olduğunu söyleyip mesafe koymasını ister. Arçu ise bunun mümkün olmayacağını söyleyip annesini huzursuz eder.

Ajit tüm işçilere kağıtları imzalattıktan sonra annesini arayıp haber verir. Rasika Vandu’ya yemeği hazır etmesini ve Darmesh’e bir ders vereceğini söyler. Anlaşılan Rasika eforunu gereksiz şeylere harcamıyor artık. Rasika, Darmesh’in ofisine gider. İmzalanan kağıtları uzatır. Rasika Darmesh’ten insanları kovmamasını istiyor. Darmesh, Rasika’ya kim olduğunu soruyor. Ajit’in annesi olduktan sonra kadın derneğinin eski başkanı olduğunu da ilave eder. Sizin gibilerle nasıl baş edileceğini iyi biliyorum diyor. Rasika, Darmesh ve Satish’e şirketi iyi yönetmek mi yoksa kapatmak mı istediklerini sorar?

Arçu ve Jaywant arasında da Manav konusu geçer. Jaywant Arçu’ya güvendiğini ama geçmişi unutup geleceğini kurmasını gerektiğini söyler. Toplumdaki insanlarda rahatsız ediyordur. Arçu sürekli Manav benim dostum deyip durur. Soluchana da onları dinler. Aarti için zamanın geldiğini söyler ve içeri geçerler.

Ajit iş konusunda hala endişelidir. Rasika halletmek için zaman ister. Rasika, Vandu’ya planını anlatıyor ama Vandu ondan önce okuyup bildiğini ifade ediyor. Rasika mutlu oluyor. Ajit Vandu2nun da her şeyi bildiğini görünce şaşırır. Rasika Vandu’nun iyi bir sekreter olabileceğini savunur. Ajit’te annesinin Vandu’yu böylece kabul ettiğini görünce sevinir.

Manav, Ajit’e düğünn tarihinin belirlendiğini söylüyor. Ajit umurumda değilsiniz ne haliniz varsa onu yapın yeter artık edasında. Manav Ajit’ten bir şey söylemesini ister. Çünkü desteklenmeye ihtiyaçları varmış. Başından beri milleti dinlemeyip burunlarının dikine gidinler yumurta kapıya dayanınca destek bekler oldular. O sırada yanlarından Arçu geçer. Manav onu durdurur. Arçu durduğunda Jaywant’ı görüyor. Bu yüzden konuşmadan gider. Manav ilk defa benimle konuşmadı diyor. Ajit’te ne bekliyordun diye soruyor. Jaywant’ın yerinde kim olsa bundan hoşlanmayacaktı diyor.

Ajit annesinin yanında başka birisiyle ofise geldiğini duyar. Rasika insan hakları başkanıyla birlikte geliyor. İnsanları makine ile değiştiremeyeceklerini söylüyor. Rasika, Darmesh’i köşeye sıkıştırır. Böylece kimseyi kovamayacaktır. Herkes Rasika’ya teşekkür ediyor. Arçu da mutludur. Manav ile bakışıp gülümserler. Jaywant bunu görünce çıldırır.

Manav eve gelir ve Rasika’nın yaptığı şovu anlatır. Savita kocasına artık Rasika’ya iyi davranmamız gerekiyor deyip gülmeye başlarlar. Arçu’nun yaptığı densizliği Manav da yapıyordur. Düğün davetiyesine Karankajlar’ın adını yazar. Manav da onları kutsamalarını ister. Manav gittiğinde Jaywant’ın ailesi de oradadır. Yine Soluchana’nın yüreği ağzına gelir.
 

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 69. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 69. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 70. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.