Asena Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı

Asena Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı
Son dönem sunucuları ve spikerleri hem internette hem de sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. O isimlerden biri de Asena Üner. TRT SPOR'da futbol başta olmak üzere birçok branşın gündemini ekranlara taşıyan ve izleyicilerle paylaşan güzel sunucu hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Asena Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Spor denilince akla gelen ilk kanallardan biri olan TRT Spor'da sunuculuk görevini üstlenen ve sabah saatlerinde spor gündemini izleyicilerine aktarıyor. Asena Üner son günlerde en çok araştırılan ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek istenen isimler arasında yer alıyor. Güzelliği ile de dikkat çeken genç spikere dair detayları derlediğimiz haberde birçok önemli nokta bulunuyor. Peki, Asena Üner kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı haberimizin alt kısmından bizlere yazabilirsiniz.


Asena Üner kimdir?

TRT Spor'un kadrosunda bulunan ve spor severlere gündemin en önemli başlıklarını sunan Asena Üner 21 Kasım 1993 doğumlu. 27 yaşında. Aslen Ankaralı. Ankara'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü mezunu. Üniversiteye başlayana kadar 10 sene boyunca profesyonel voleybol oynadı. Üniversite yıllarında voleybol ve basketbol antrenörlüğünün yanı sıra yüzme eğitmenliği sertifikaları aldı.

Asena Üner
 

asena üner
 


 

Asena Üner kariyeri

Güzel sunucu eğitmini sürdürdüğü sırada Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksyon, spikerlik, sunuculuk dersleri aldı. Aldığı eğitimlerin dışında da aynı kurumda 2 sene çalıştı. Buradan ayrıldıktan sonra TRT Spor'da spor muhabiri olarak göreve başladı. Burada spikerlik alanında geçiş yaparak kariyerini kamera önüne taşıdı. Şu an hem TRT Spor'da hem de TRT Haber'de spor bültenleri sunuyor.


asena üner


 

Asena Üner ile Ece Üner akraba mı?

Genç sunucular arasında en başarılı isimlerden biri olan Asena Üner'in soy adı benzerliği sebebiyle Ece Üner ile akrabalık bağı bulunup bulunmadığı merak ediliyor. Asena Üner'in Ece Üner ile akrabalığı bulunmuyor.


asena üner


 

Asena Üner Instagram hesabı

Sosyal medyada da aktif bir şekilde yer alan Asena Üner'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. @asena_uner profilinden kendisini takip edebilirsiniz.


Asena Üner

Asena Üner

Asena Üner

Asena Üner

Asena Üner

Asena Üner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum