27 Ağustos Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Arzum Karakuşluoğlu kaç puan aldı

27 Ağustos Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Arzum Karakuşluoğlu kaç puan aldı
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle seyredilen En Hamarat Benim'de haftanın final bölümüne gelindi. Bugün yarışacak olan Arzum Karakuşluoğlu'nun ardından elde edilecek tüm puanların ardından oluşacak sıralamayla birlikte 15 bin liranın sahibi de belirlenecek. 27 Ağustos Cuma En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? Arzum Karakuşluoğlu kaç puan aldı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de bir haftanın daha sonuna gelindi .Pazartei günü Vildan Koç'un başladığı zorlu maraton Göleser Dokuda, Duygu Arslan ve Güler Şeran hünerlerini sergileyip puanlarını almıştı. Bugünise Arzum Karakuşluoğlu performansıyla televizyondaki yerini alacak. Temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini sergileyecekolan güzel yarışmacının ardından Kadir Ezildi hafta başından bu yana gizli olarak verdiği puanları bugün açıklayacak. Peki, 27 Ağustos Cuma En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? Arzum Karakuşluoğlu kaç puan aldı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Arzum'un menüsü

Programın 10. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Karakuşluoğlu'nun performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin istenen gibi olmaması eleştiri oklarını kendisine çevirtti. Hatta evde nasıl yemek yaneceği konusunda da endişeler vardı. Güzelliği ile adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Arzum Karakuşluoğlu

En Hamarat Benim Arzum Karakuşluoğlu
 


 

En Hamarat Benim Arzum kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Arzum'un puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.