20 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Ata kaç puan aldı

20 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Ata kaç puan aldı
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. 20-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek kıyasıya yarışın ilk gününde yarışacak isim belli oldu. Buna göre Cemile Ata 2.5 saatlik sürede yemeklerini hazırlayacak ve puanlarını alacak. Kendisi fragmanda adından söz ettirmeyi başarmıştı ve performansı merak konusu. Peki, 20 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Ata kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından ilgiyle seyredilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile birincilik yarışına girecekleri yapımda yaşanılacaklar da merak konusu. Haftayı açacak isim ise Cemile Ata oldu. Kendinden  emin tavırları ve rakipleirine karşı verdiği cevaplarla cumadan bu yana gündem haline gelen Cemile Hanım'ın gün boyunca hazırlayacağı yemekler ve oluşturacağı menü sabırsızlıkla bekleniyor. Güzelliği ile de dikkat çeken genç yarışmacı üzeirne yapışan, "bakımlı ama yemek yapamaz" algısını da yıkmak istiyor. 20 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Ata kaç puan aldı? Detaylar haberimizde. 

Cemile hangi yemekleri yaptı?

Bugün başlayacak yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak yarışacak Cemile Ata'nın bugün yapacağı seçimler hafta sonundaki kaderini de yakından etkileyecek. Kolay tercihler üzerinden mi gidecek yoksa risk mi alacak bunu yeni bölüm gösterecek. Rakiplerinin de beğeni çıtası yüksek. Zuhal Topal'ı da etkilemesi gerekiyor. Kendisinin menüsü haberimize eklenecek.

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün


 

Cemile Ata puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 71. bölüm yarışmacısı olan Cemile Ata bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Cemile'ye kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Gizem Kapıcı x puan
Aras Sezer Pekel x puan
Melek x puan
Mesut x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.