Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 8 Eylül Cuma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 8 Eylül Cuma
 DAMGA Editörü
Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha nokta koyuyor. Beş yarışmacı arasından bir kişi 75 bin liranın sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredildiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar gerçekleşen rekabette gözler finale çevrildi. Mutfağa giren her yarışmacının hedefi adını en üst sıraya yazdırmak ve 75 bin liranın sahibi olarak evine dönmek istiyor. Her anı lezzet ve eğlenceli olan yapımda Zuhal Topal'ın açıklayacağı isim de merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim yarıştı?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birinciliği için yarışan isimler arasında Eliza Tekin, Safiye Akbak, Özen Arslan, Murat Kama ve Hüseyin Bükücü vardı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim yarıştı?

Bugün yayınlanacak olan bölümle haftayı tamamlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün birinci belirlenecek. Herkesin alacağı puanların üzerine Zuhal Topal'ın verecekleri eklenecek. Toplamda en yüksek alan isim ise hafta birinciliğini kazanacak ve para ödülü ile villadan ayrılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.