Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kaç puan aldı? 15 Mart 2022 Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kaç puan aldı? 15 Mart 2022 Salı puanları
Dual Yapım imzasıyla yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün ilk bölümü ile yayınlanan programda bugün ikinci yarışmacı olan Sevdiye yarışacak. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede önce alışverişe çıkacak ardından da mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kaç puan aldı? 15 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Her anında lezzet dolu saniyelerin yaşandığı yarışmada zaman zaman gerginlikler de oluyor ancak eğlence eksilmiyor. Dün başlayan haftanın ilk gününde Gülnaz yarışmış ve puanlarını almıştı. Bugün ise sırada Sevdiye Becce Satıroğlu kendisine verilen sürede önce alışveirşe çıkacak ardından da marifetlerini sergilemek adına mutfakta yerini alacak. Gün sonunda da rakiplerinden en yüksek puanları elde etmek istiyor. Bunun için de menüsü kadar sunumları ve tarzı büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kaç puan aldı? 15 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Sevdiye Satıroğlu tasarımcı. EE Tasarım'ın sahibi olduğu biliniyor. Ekmek arası her şeyi yiyebileceğini anlatarak Zuhal Topal'ı şaşırttı. Güzel yarışmacının Instagram hesabı @sevdiye_e_e'dir. 15 bin lirayı elde edebilmek adına çok iddialı olduğunu dile getirdi.


Sevdiye Becce Satıroğlu (15 Mart Salı Yarışmacısı)

  • Ekmeği çok seviyor
  • İstanbulda yaşıyor
  • Sarıyer de ikamet ediyor
  • Arnavut Göçmeni
  • 37 yaşında
  • 8 yıldır kantin işletiyor
  • Eleştirmeyi seviyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevdiye'nin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Sevdiye'ninhazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Gülnaz Turayeva X
Emrah Burak X
Nesli Nur Nar X
Mehmet Ali Çelebi X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.