Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kaç puan aldı? 7 Kasım puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kaç puan aldı? 7 Kasım puanları
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Serdar yarışacak. Ardından da rakipleri kendisini puanlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kaç puan aldı? 7 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda bugün yarışacak isim Serdar olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler yüksek ve mutfakta neler yapacağı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kaç puan aldı? 7 Kasım puanları almaktadır. Ayrıca sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Bakımsızsınız!

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Başak ile Sultan arasında bakım tartışması yaşanacak. İki güzel yarışmacıdan Başak, Sultan tarafından bakımsızlıkla itham edildiğini duyarak geldiğini söyledi. Diğer yandan bugünün Serdar'ın yas günü olacağını ifade etti. Ayrıca Serdar'ın malzeme eksikliği nedeniyle yarışmacıların 1 puan verme hakkı doğdu. Serdar eksik menü mü hazırladı? Her şey yeni bölümde ortaya çıkacak.

Serdar kaç puan aldı?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Serdar'ın performansının nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Erengül'ün aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.