Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir? Seda Meral nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir? Seda Meral nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezondaki 25'inci hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni haftasında yarışacak isimlerden biri de Seda olarak açıklandı ve kendisi hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Meral kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meral nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yoru

Pazartesiden cumaya kadar yaşanan rekabeti ile adından söz ettirmeyi sürdüren ve sezona damga vuran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıan merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede yaşanacak rekabette hazırlayacağı yemeklerle birinciliği kovalayacağı zorlu maratonda yarışacak isimler belli oldı. Serdar, Gülderen, Gökçe ve Hatice'nin yanı sıra Seda Meral de programda 15 bin lirayı kazanmak amacında. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Meral kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir? 

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Seda, 42 yaşında. Güzel yarışmacı 20 yıllık kariyerinde hazır giyim, gıda, restoran, inşaat ve gayrimenkul alanlarında görev yaptı. Kurumsal satın alma, pazarlama ve satış yöneticiliği konumlarında da çalıştı. Son 3 yıldır kurumsal ve bireysel olmak üzere kişilik ve davranış danışmanlığı ile kişisel ve mesleki gelişime ilişkin diksiyon ve hikaye anlatılcığı eğitimi ve etkinlik hizmetleri sağlıyor. Masada tuttuğu notlarla birlikte olay oldu. Genç yarışmacı, çentik attığı kağıtlarla birlikte izleyenleri şaşırttı, Zuhal Topal'ın ağzını açık bıraktı. İlk gün yarışamcısı Serdar da "Kimliğimi de vereyim mi? İster misiniz?" çıkışıyla herkesi güldürdü. Zaman zaman gerginliklerin içinde bulundu. Tansiyonun arttığı anlarda yaşayacakları da merak konusu. Performansıyla 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Instagram hesabı @smdesignland'dır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.