Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Oğuzhan Öner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Oğuzhan Öner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 28. haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için ter döktüğü zorlu rekabette yarışacak isimlerden biri de Oğuzhan Öner oldu. Genç yarışmacının rakiplerine karşı vereceği mücadele kadar kendisi hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Oğuzhan Öner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenler tarafından oldukça ilgi gören Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar sergileyecekleri amansız rekabette baş rolleri belli oldu. Buna göre beş isimden biri Oğuzhan Öner olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Oğuzhan Öner kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Oğuzhan Öner aslen Giresunlu. Restoran sahibi. Babasını kısa süre önce kaybetti. Yemek konusundaki hünerlerini birincilikle süsleyip 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Canan Hanım'a yönelik sözleri ile dikkat çeken genç yarışmacı, “Kendisini tanıdıktan sonra TIR şoförlüğü yapmak istiyorum” dedi. Bir yarışmacıya da “Sana cevap verip seviyemi, kalitemi düşüremem” sözleriyle çıkışması çok konuşulacak.


oğuzhan öner zuhal topal'la yemekteyiz


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan Instagram hesabı

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiğiYemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri olan Oğuzhan'ın Instagram hesabı bulunmaktadır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. @ogzhnoner adresinden takip edebilirsiniz.

 

zuhal topal'la yemekteyiz canan

zuhal topal'la yemekteyiz gizem

zuhal topal'la yemekteyiz oğuzhan öner

zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın

zuhal topal'la yemekteyiz özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.