Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesli kaç puan aldı? 17 Mart 2022 Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesli kaç puan aldı? 17 Mart 2022 Perşembe puanları
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların birincilik adına ter döktüğü zorlu maratonun yeni gününde Nesli Nur Nar yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Güzel yarışmacının bugüne kadar yaptığı yorumların ardından mutfaktaki performansı da merak konusu ve herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesli kaç puan aldı? 17 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok takip edilen yemek yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü TV8'deki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansıyla 15 bin lirayı elde etmek istediği zorlu maratonda pazartesi günü yarışan Gülnaz'ın ardından salı günü Sevdiye ve dün de Emrah mutfağa girerek hünerlerini sergilemişlti. Bugün de sırada Nesli'ye geldi ve hafta finali öncesindeki son günde adını milyonlara duyurarak evine zaferle dönmek amacında.. İlk andan itibaren dikkat çekmeyi başaran güzel yarışmacının bugün sunacağı menü, kıyafetleri ve masası herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Gün sonunda alacağı puanlar da kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesli kaç puan aldı? 17 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde .


Nesli Nur Nar (17 Mart Perşembe Yarışmacısı)

Bugünden itibaren milyonların karşısına çıkarak birincilik mücadelesi verecek olan Nesli Nurlar renkli bir kişiliği olduğunu belirterek rakiplerine karşı iddiasını gösterdi. 15 bin lirayı alabilmek adına en iyi yemekleri yapacağını anlatan güzel yarışmacı Emrah, Ali, Sevdiye ve Gülnaz'a karşı birincilik için yarışacak. Kendisinin Instagram hesabı @panepeli'dir.

  • Eğlenceli biri
  • Çabuk sinirlenen bir yapısı var
  • 26 yaşında
  • Aslen Bilecik Gölpazarlı
  • İstanbulda yaşıyor
  • Dedikoduyu çok seviyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nesli'nin menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Nesli'nin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Gülnaz Turayeva X
Sevdiye Becce Satıroğlu X
Nesli Nur Nar X
Mehmet Ali Çelebi X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.