Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Hafta içi yarışmaları arasında en çok para ödülü veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Murat da bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Bugünden itibaren yarışacak 3 kadının yanı sıra 2 de erkek bulunuyor. Onlar arasında Murat da var. Yakışıklı yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat kimdir?

Bu haftanın birincisi olarak 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Murat, sportif yapısı ve dövmeleri ile adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Ayrıca fragman başında da havuza atladı. Yemeğin ağzına büyük geldiğini söyleyerek eleştiri dozunu artırınca Özen'den "Ben yedirebilirim" tepkisi geldi. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.

mo3o2423h4jkh32j4jk.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.