Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dual Yapım'ın TV8'de ekranlara gelen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının aşçılardan seçildiği ve rekabetin daha da artırıldığı programda heyecan nefes kesecek. Her anında lezzet savaşının yaşanacağı zorlu maratonda yarışacak isimler de belli oldu ve İsmail Keskin de 15 bin lirayı kazanabilmek adına sahneye çıkacaklar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Bu hafta aşçıların yarışacağı Zuhal Topal'la Yemekteyiz bomba gibi geliyor. Beş yarışmacının amansız bir şekilde birbirlerine üstünlük kurabilmek adına verdikleri yarışmada İsmail Keskin de hünerlerini sergilemek adına önce alışverişte malzemelerini alacak ardından da mutfağa girerek elinin lezzetini konuşturarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anında büyük heyecan yaşanacak program yine ilgiyle seyredilecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail Keskin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmail kimdir?

Kendi gününde hararetli bir 2.5 saat ve yorum dakikaları geçirecek olan İsmail Keskin 24 yaşında. 1.5 yıllık evli. İstanbul'da yaşıyor. Sunumlara çok önem veriyor. Bu nedenle de masa düzenine karşı çok hassas ve en çok dikkat ettiği detay. Sakin bir yapısı var. Instagram hesabı @ismailkeskin2929'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.