Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir? Hatice Bilman kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir? Hatice Bilman kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 25'inci haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla adından söz ettirmek ve birincilikle ayrılmak istediği zorlu maratonun yeni haftasında yarışacak isimlerden biri de Hatice oldu. Beş gün boyunca 15 bin lira için yarışacağı zorlu rekabette kendisine dair bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir? Hatice kaç yaşında ve nere

Pazartesiden cumaya kadar yaşanan rekabeti ile adından söz ettirmeyi sürdüren ve sezona damga vuran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıan merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede yaşanacak rekabette hazırlayacağı yemeklerle birinciliği kovalayacağı zorlu maratonda yarışacak isimler belli oldı. Gülderen, Serdar, Seda ve Gökçe'nin yanı sıra Hatice de programda 15 bin lirayı kazanmak amacında. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir? Hatice kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulacak yarışmacılarından biri olmasına kesin gözle bakılan Hatice, yemek yorumlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Serdar'ın böreğine "Beni bir sal diyor" yorumunda bulununca "Böreğin konuştuğunu ilk kez sizden duyuyorum. İki saattir haşır neşirim" cevabını aldı. Kendi gününde ise tartışmalardan sıyrılmak adına mutfağa kaçtı. Bu anlarda izleyicileri güldürdü. Kendisinin Instagram hesabı @hhaticebilman'dır.

  • 37 yaşında
  • 3 çocuk annesi
  • En büyük çocuğu 17 yaşında
  • Bursa ilinde ikamet ediyor
  • Haksızlığa gelemiyor
  • Damarına basılmasına dayanamıyor
  • Kendine güveni tam
  • Haksız eleştirilere açık değil

Zuhal topal'la yemekteyiz hatice bilman

zuhal topal'la yemekteyiz hatice bilman
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.