Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kaç puan aldı? 14 Mart 2022 Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kaç puan aldı? 14 Mart 2022 Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba denildi. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik adına gayret gösterdikleri programda açılışı yapacak isim Gülnaz olarak açıklandı. Kendisinin ilk günde yapacağı yemekler kadar sunumu ve tavırları da puanlamada önemli rol oynayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kaç puan aldı? 14 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan porgramın bugün izleyicileriyle buluşan ilk bölümünde bir isim mutfağa girecek ve ardından hünerlerini sergileyecek. Masaya geldiğinde ise rakiplerinin eleştirilerini ve puanlarını alacak. Kendisinin nasıl bir başlangıca imza atacağı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kaç puan aldı? 14 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz kimdir?

Bu hafta 15 bin lira albilmek adına yarışacak yarışmacılar arasında yer alan Gülnaz el marifetiyle ön plana çıkabilmek adına çaba gösteriyor. Üç çeşit hamur açtığını dile getirdi ancak mutfakta gelen tepkiler kendisini şoke etti. Rakipleri yemekleri yiyemeyeceklerini söyledi. Gülnaz hakkında pek bilgi bulunmamakla birlikte yarışmada kendisine dair bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı da bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülnaz'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Gülnaz'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Gülnaz'a kim kaç puan verdi?
Sevdiye
Ali:
Emrah:


 

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.