Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir? Gülderen kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir? Gülderen kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak haftanın beş günü yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu rekabetin yeni haftasında yarışacak isimlerden biri de Gülderen oldu. Kendisi hakkındaki sorgulamalarda başladı ve fikir sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir? Gülderen kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Pazartesiden cumaya kadar yaşanan rekabeti ile adından söz ettirmeyi sürdüren ve sezona damga vuran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıan merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede yaşanacak rekabette hazırlayacağı yemeklerle birinciliği kovalayacağı zorlu maratonda yarışacak isimler belli oldı. Gökçe, Serdar, Seda ve Hatice'nin yanı sıra Gülderen de programda 15 bin lirayı kazanmak amacında. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir? Gülderen kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülderen kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek yarışmacılarından biri olmayı hedefleyen Gülderen yayınlanan fragmanda sarı bir ceket ve içine giydiği siyah bluzle göründü. Boynuna taktığı kolye ve gri renkli başörtüsüyle ilk bölüme katıldı. Gülderen Kara 38 yaşında ve ev hanımı. 22 yıllık evli. Yarışmada çok konuşulan bir kadın olmak istediğini ve yarışmacıların her gün bakımlı gelmelerini istediğini belirterek, “Bu hafta masada bayağı konuşacağım. Coşturacağım masayı. 22 yıllık ev hanımıyım. Daha tecrübeli bir yarışmacı olduğunu düşünmüyorum. Ben buraya kazanmaya geldim. Sağım solum belli olmaz. Üzerime çok gelirlerse patlarım diye düşünüyorum” dedi


zuhal topal'la yemekteyiz gülderen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.