Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan kimdir? Gökhan Aydın kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan kimdir? Gökhan Aydın kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak öğle saatlerinde başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 28'inci haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede yemeklerini yapıp rakiplerini yorumlayacağı lezzet savaşında yarışacak isimler belli oldu ve Gökhan Aydın da en iddialıları arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan Aydın kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yine dopdolu bir haftasına daha merhaba diyor. Birbirinden iddialı beş ismin kendi günlerinde marifetlerini sergilediği, diğer bölümlerde de rakiplerini yorumladığı zorlu rekabette yine lezzet savaşı yaşanacak. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın da puan vereceği yarışmacılardan biri Gökhan Aydın oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan Aydın kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan kimdir?

Beş günlük maratonda yemeklerini hazırlayacak ve rakiplerini yorumlayacak Gökhan Aydın 31 Ekim 1992 tarihinde doğdu. 30 yaşında. Aslen Artvinli. Aşçılık yapıyor. Bu meslekle ilgili tecrübesini de sofralara yanısıtıp en yüksek puanları alarak evine 15 bin lira ile dönmek istiyor. Yarışmaya Karadeniz rüzgarı estirmeye geldi.

zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökhan Instagram hesabı

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiğiYemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri olan Oğuzhan'ın Instagram hesabı bulunmaktadır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. @sweetdanger08 adresinden takip edebilirsiniz.

 

zuhal topal'la yemekteyiz canan

zuhal topal'la yemekteyiz gizem

zuhal topal'la yemekteyiz oğuzhan öner

zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın

zuhal topal'la yemekteyiz özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.