Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Özgür Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Özgür Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Başarıyla sürdürdüğü yayın hayatında yeni haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları belli oldu. Bugün tam 28'inci haftasına merhaba diyecek yarışmada yarışacak isimler yayınlanan fragmanla birlikte açıklandı. Buna göre Gizem de 15 bin lirayı evine götürebilek adına mücadele verecek. Güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren sorgulamalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimi

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle hafta içi her gün izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir macera daha başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar sürdürecekleri amansız rekabette boy gösterecek isimlerden biri de Gizem olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkındaki detaylar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirisniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olması beklenen Gizem, rakiplerine karşı dişli olduğunu gösterdi. Mutfağa girdiğinde de yanında kendisine destek olan arkadaşıyla birlikte birinciliğini ilan edip oynadı. Renkli bir karaktere sahip olduğu gözlemlenen genç yarışmacı için fragman yayınlandığından bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Fizyoterapistlik yapıyor ve gezmeyi çok seviyor. Instagram hesabı @giizemozgur'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem


 

Yemekteyiz hakkında

Yemekteyiz, aşçılık ve yemek tarzındaki Türk yarışma programı, 13 Ekim 2008 tarihinde Show TV'de yayımlanmaya başladı ve Haziran 2011'e kadar bu kanalda devam etti 1 yıl ara verip 4. sezonunda (2012-2013) Ekim 2012'den itibaren FOX'ta yayımlanmaya başladı. Haziran 2014'e kadar burada yayımlandı, yarışma daha sonra 23 Şubat 2015'te Kanal D'ye geçti ve 10 Nisan 2015 tarihinde ilk finalini yaptı. Toplam 6 sezon yayımlandı. Beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı bir programdır. 2 yıl aradan sonra 4 Eylül 2017 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başladı ve hafta içi her gün yayımlanmaya devam etmektedir.

Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır. Benzer formatları, ABD, Fransa, Almanya, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de yayınlandı. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor ile kameralar etrafında sıradan insanların yaşamlarının sergilenmesinin devamı olan program, çeşitli televizyon programlarında (örneğin Avrupa Yakası, CoMedya) ti'ye alındı.

Sosyologlar, programın popüler olmasını Türk halkında kitap okumanın az olması, yarışmacılar arasında yaşanan çekişmeler, yemek yapmanın ve mutfakta vakit geçirmenin televizyon tarafından meşrulaştırılması, “kazanma ve kaybetme” stratejileri gibi unsurlara bağladı.

Show TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem, programın sevilmesinin altında yatan şeyin yansıttığı gerçeklik olduğu verdiği röportajda dile getirdi.

Türkiye'de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması diziyi popüler hale getiren en önemli unsurdur. Maddi gücü ve eğitim seviyesi yüksek olanların programı gülmek için, ertesi gün arkadaşıyla konuşup dalga geçmek için seyrettiğini diğer kişilerin ise kendini yarışmacıların yerine koyarak seyrettiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.