Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Ay kaç puan aldı? 15 Kasım Puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Ay kaç puan aldı? 15 Kasım Puanları
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Fatma. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Ay kaç puan aldı? 15 Kasım Puanları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kez seyredilen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha TV8'deki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansını kamera karşısına taşıdığı programda Canan ve Kerim'in ardından bugün sıra Fatma'da. Güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Elde edeceği puanlar da merak konusu ve bir an önce izlenerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Ay kaç puan aldı? 15 Kasım Puanları haberimizde yer almaktadır.

Yarışmayı bırakacak mı?

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Fatma'nın zor anları ekrana gelecek. Yayınlanan fragmanda bir an yarışmayı bırakmayı düşündü. Hatta bir ara gözleri de doldu. Masada ise beytisine sürekli eleştiri geldi. Kendisini savunan ancak rakiplerini savuşturamayan genç yarışmacının gün sonunda nelerle karşılaşacağı da izleyiciler tarafından ilgiyle izlenecek.

Fatma kaç puan aldı?

Kendisine verilecek olan sürede birincilik için mücadele verecek olan Kerim'in yemekleri merak konusu. İlk günde yakışıklılığı ile dikkat çeken genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Rakiplerinim karşısında en yüksek puanı alarak finale gitmek ve 75 bin lirayı evine götürmek istiyor. Aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.