Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral kimdir? Emral Dil kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral kimdir? Emral Dil kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla lezzet şölenine dönüşen programda yarışacak isimler de belirlendi ve duyuruldu. Buna göre Emral da birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral kimdir? Emral Dil kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Yemekteyiz'de 26'ıncı haftaya merhaba deniyor. Toplamda 130 bölümün devrileceği zorlu maratonda yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Uğur, Ece, Emral, Ayfer ve Ebru kendilerine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Önce alışverişe çıkacak ardından mutfakta marifetlerini sergileyecek. Haftanın en çok merak edilen isimlerinden biri de Emral oldu. İki erkek yarışmacıdan biri olarak rekabete dahil edilen genç yarışmacıyı tanımak isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral kimdir? Emral Dil kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olması beklenen Emral Dil, Uğur Erdönmez'den sürekli bir şeyler istemesi ve rakibinin tepkisi sonrasında attığı kahkaha ile olay oldu. Ayrıca Uğur'un çorbasına yaptığı eleştiri soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Bazı izleyicilerin tepkisini de çekti ancak genel olarak iyi bir izlenim verdi. Aslen Ordulu.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.