Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir? Canan Yoldaş Yılmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir? Canan Yoldaş Yılmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için yarışacakları zorlu haftada Canan da kendisine verilen sürede alışverişe çıkacak, yemeklerini yapacak ve sofrasını hazırlayarak en iyi şekilde sunumlarını yapacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir? Canan Yoldaş Yılmaz Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı hab

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de bir hafta daha başlıyor. Yayınlanan fragmanıyla izleyenleri heyecanlandıran 28'inci haftada da yine birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacılar kendilerini zirveye taşoyabilme mücadelesi ortaya koyacak. Bu nedenle de seyri yüksek bir hafta olması bekleniyor. Beş gün boyunca yarışacak isimlerden biri de Canan oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir? Canan Yoldaş Yılmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Canan kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacısı olmaya aday isimlerin başında gelen Canan, 2 bin liralık çiçeği ile herkesi şaşırtacak. Rakiplerine değer verdiğini dile getirerek böylesine değerli bir aksesuarı masasına taşıdığını belirten Canan Hanım'ın beş günlük maratondaki performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 'Dünün mazlumunu bugünün zalimi yapan sizlersiniz arkadaşlar' çıkışıyla da fragmana damga vurdu. Evli ve bir kız çocuğu annesi. 27 yaşında. Aslen Hakkarili. Üniversite mezunu. 11 yıldır bir hastanede hemşirelik yapıyor Aynı zamanda estetik koçluğu alanında da çalışıyor. Instagram hesabı @cnnyldsylmz'dır.





zuhal-topal-la-yemekteyiz-canan
 

zuhal topal'la yemekteyiz canan
 


Yemekteyiz hakkında

Yemekteyiz, aşçılık ve yemek tarzındaki Türk yarışma programı, 13 Ekim 2008 tarihinde Show TV'de yayımlanmaya başladı ve Haziran 2011'e kadar bu kanalda devam etti 1 yıl ara verip 4. sezonunda (2012-2013) Ekim 2012'den itibaren FOX'ta yayımlanmaya başladı. Haziran 2014'e kadar burada yayımlandı, yarışma daha sonra 23 Şubat 2015'te Kanal D'ye geçti ve 10 Nisan 2015 tarihinde ilk finalini yaptı. Toplam 6 sezon yayımlandı. Beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı bir programdır. 2 yıl aradan sonra 4 Eylül 2017 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başladı ve hafta içi her gün yayımlanmaya devam etmektedir.

Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır. Benzer formatları, ABD, Fransa, Almanya, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de yayınlandı. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor ile kameralar etrafında sıradan insanların yaşamlarının sergilenmesinin devamı olan program, çeşitli televizyon programlarında (örneğin Avrupa Yakası, CoMedya) ti'ye alındı.

Sosyologlar, programın popüler olmasını Türk halkında kitap okumanın az olması, yarışmacılar arasında yaşanan çekişmeler, yemek yapmanın ve mutfakta vakit geçirmenin televizyon tarafından meşrulaştırılması, “kazanma ve kaybetme” stratejileri gibi unsurlara bağladı.

Show TV İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem, programın sevilmesinin altında yatan şeyin yansıttığı gerçeklik olduğu verdiği röportajda dile getirdi.

Türkiye'de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması diziyi popüler hale getiren en önemli unsurdur. Maddi gücü ve eğitim seviyesi yüksek olanların programı gülmek için, ertesi gün arkadaşıyla konuşup dalga geçmek için seyrettiğini diğer kişilerin ise kendini yarışmacıların yerine koyarak seyrettiğini iddia etti.

 

zuhal topal'la yemekteyiz canan

zuhal topal'la yemekteyiz gizem

zuhal topal'la yemekteyiz oğuzhan öner

zuhal topal'la yemekteyiz gökhan aydın

zuhal topal'la yemekteyiz özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.